Актрисата Луиза Григорова гони 30-те, но не бърза да ражда

...
Актрисата Луиза Григорова гони 30-те, но не бърза да ражда
Коментари Харесай

Луиза Григорова не иска деца от Мартин Макариев - slava.bg

Актрисата Луиза Григорова гони 30-те, само че не бърза да ражда от брачна половинка си Мартин Макариев. Тя подписа брак с известния режисьор преди 2 години на гала край морския бряг, но развъждането на дете не е измежду целите й сега. Дългокраката брюнетка се е посветила на кариерата си и влага всичките си старания в тази посока.

Макариев към този момент има наследник от предходна връзка и също не напира за още деца. С Луиза стигнали до консенсус по този въпрос и си споделили, че не желаят бебе непременно. Ако се случело непланирано, щели да го задържат, само че целенасочени опити за зачеване не са правили, издават близки до фамилията. Григорова имала напълно други проекти за близкото бъдеще и промяната на памперси не влизала в тях. Тя желала да се развива като актриса и да покорява нови небеса в специалността си.

Бившата манекенка споделя, че още в нежна възраст проявявала артистичните си заложби и сцената я привличала неудържимо. Много обичала да играе, да имитира, да танцува, да бъде център на внимание. Преди да се захване с кино и спектакъл, звездата от сериалите „ Стъклен дом” и „ Откраднат живот” няколко години работила като модел в чужбина. Въпреки че произлиза от заможно семейство, тя от 15-годишна сама изкарвала пари за прехраната си. „ Не съм разчитала на родителите си за нищо, с изключение на за морална подкрепа”, безапелационна е дъщерята на стилната шефка Ивет Григорова.

Майката на актрисата управлява фешън организация „ Ивет фешън” и Луиза от напълно дребна обикаляла с нея по ревюта и фотосесии. Харесвало ѝ да бъде измежду красивите манекенки и мечтаела някой ден да се трансформира в прочут топмодел. Самата Ивет обаче в никакъв случай не е имала сходни упоритости за първородната си дъщеря. Тя упорствала Луиза да си гледа уроците, за може някой ден да следва право или медицина. „ Мама ми повтаряше, че съм дребна, че светът на модата въобще не е за мен”, напомня си брачната половинка на Мартин Макариев. Тя била единствено на 15, когато без знанието на родителите си се явила на кастинг за модели, набиращ нови лица за работа в Азия.

„ Луиза прояви интерес и искаше да опитва. Аз не й обърнах изключително внимание и споделих да стои настрани и да не пречи. Впоследствие, когато разбрах резултатите от кастинга, видях името на щерка си измежду утвърдените за работа в Тайван. Отначало не повярвах, помислих, че е станала някаква неточност, само че скаутът от Тайпе стартира да ме убеждава, че Луиза е доста уместно лице за техния пазар и че желае да приказват с нейните родители – нямаха концепция, че е моя дъщеря”, споделя майката на актрисата. След дълго мъдруване тя въпреки всичко склонила да пусне детето си единствено в друга страна, макар голямото си терзание.

По това време девойката за първи път се качила на аероплан и сменила няколко полета, с цел да се добере до столицата на Тайван – Тайпе. Там се наложило да живее в тясна квартира с още няколко девойки и да се оправя сама в огромния и чужд град. „ Заминах на другия завършек на света, без в никакъв случай преди този момент да съм се отделяла от родителите си за повече от ден-два. Трябваше да се науча по какъв начин да се оправям в метрото, по какъв начин да сготвям, по какъв начин да бъда независима в една нежна възраст. Върнах се напълно нов човек с друго мислене, вечно бях изгубила детството си”, напомня си Луиза.
По време на престоя си в Тайван тя спечелила кастинг за международна реклама на портативни компютри и хонорар от 25 000 $ – сума, която даже не си представяла, че може да получи като новак модел. Когато се прибрала в България, Григорова вложила извоюваните пари в лично жилище и изцяло се отделила от родителите си.

Луиза практикувала моделската специалност цели пет години, само че в един миг изпаднала в незаинтересованост. Вдъхновявала се само, когато трябвало да снима видеоклипове или реклами. Тогава осъзнала, че желае да бъде актриса и декларирала пред фамилията си, че ще кандидатства в НАТФИЗ. Майка ѝ още веднъж се пробвала да я разубеди, тъй като считала, че актьорството е несериозна специалност. Луиза обаче се справила ослепително на изпитите и била призната от първия път. Скоро по-късно я одобрили за ролята на Алекс в сериала „ Стъклен дом” и оттова насетне кариерата ѝ потегли стремително нагоре. „ Вниманието към мен след „ Стъклен дом” бе голямо. Това обаче бе нож с две остриета. Главозамаях се, имаше моменти, когато не се държах доста вярно. Позволявах си малко повече, в сравнение с трябваше. Смянтах, че съм огромната работа, а в действителност не бях постигнала нищо изключително. Явно и това е бил урок, който е трябвало да науча”, връща лентата Григорова.

Луиза въпреки всичко е безапелационна, че хитовата поредност ѝ е дала доста – с помощта на нея тя израсна като актриса, пък и срещна любовта в лицето на сътрудника си Явор Бахаров. С него бяха дружно повече от две години, само че тъкмо когато изглеждаха най-щастливи, се разделиха напълно ненадейно. „ Бях прекомерно ревностна и завладяваща. Исках да го управлявам, стигала съм даже до там да му дълбая в телефона и да му чета скрито имейлите”, признава актрисата. И добавя, че в актуалната си връзка с режисьора Мартин Макариев се държи по радикално друг метод.

С днешната дата Григорова е уверена, че Макариев е огромната ѝ обич и в никакъв случай не се е съмнявала, че желае да сътвори семейство с него. „ Обичам го извънредно доста! Не желая да се разделяме в никакъв случай! Той е всичко за мен!”, безапелационна е актрисата. С сегашния си мъж тя се срещнала на снимачната площадка на сериала „ Дървото на живота”. Любовта незабелязано пламнала посред им. Луиза незабавно била запленена освен от външността, само че и от интелекта на режисьора. В началото обаче решили да запазят връзката си в загадка.

„ Дълго време не приказвах за тази обич – в продължение на две години и половина... После осъзнах, че той постоянно ще бъде с мен и мога да го изкрещя на целия свят, че го обичам!”, щастлива е Григорова. Слуховете гласят, че поради режисьора Луиза е в тиха война с колежката си Елена Петрова. Къдрокосата актриса също имаше буйна връзка с него, само че младата и амбициозна Григорова съумя да ѝ го отмъкне под носа и да го заведе до олтара, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР