Актрисата Лиса Кудроу смята, че колегата ѝ от сериала Приятели“

...
Актрисата Лиса Кудроу смята, че колегата ѝ от сериала Приятели“
Коментари Харесай

Лиса Кудроу извади смайваща версия за смъртта на Матю Пери

Актрисата Лиса Кудроу счита, че сътрудника ѝ от сериала „ Приятели “ Матю Пери може да е умрял поради комбинацията от медикаментите, които е приемал, и горещото джакузи.

„ Макар че никой не желае да повярва, че повода са медикаментите – предписани или не, несъмнено, че тази мисъл се върти в главата ѝ. Тя счита, че той би трябвало да е взел нещо, което не върви добре с топлата вода “, сподели пред „ Дейли Мейл “ източник, непосредствен до Кудроу.

Известно е, че артистът, станал знаменит като Чандлър Бинг, от години се е борил със зависимостта си към опиатите и алкохола. В последните си изявленията той твърдеше, че отдавна не е употребявал.

Според TMZ в дома му в Лос Анджелис, където Пери беше открит мъртъв в събота следобяд (местно време) са открити предписани от доктор антидепресанти и лекарства против обезпокоително. Разследващите не са разкрили неразрешени вещества.

Като причина за гибелта се показва удавяне в джакузито. Предстои да се извърши аутопсия.

Кудроу, която играеше ролята на Фийби в „ Приятели “, споделила, че гибел на 54 години не е изглеждала реалистична за никой от шестимата основни артисти в сериала. Тя е уверила, че ще отиде на погребението на Пери споделила, че може да осинови кучето му.

(Снимка: Инстаграм) 

Както БЛИЦ заяви, майката и бащата на Пери бяха първите негови близки, които дойдоха в дома му след трагичната вест. На мястото имаше незабавни екипи и полиция. Тялото на артиста беше изнесено с носилка в събота вечерта.

По-късно от фамилията излязоха с малко изказване: „ Съкрушени сме от трагичната загуба на нашия обичан наследник и брат. Матю донесе толкоз наслада на света и като артист и като другар. Всички вие означавахте доста за мен и ние ценим невероятния изблик на обич “.

„ Той обичаше джакузито си навън и е толкоз злокобно, че последният му пост в Инстаграм беше по какъв начин той седи самичък в него. Лиса и другите артисти (от „ Приятели “ – бел. ред.) ще посетят службата в негова памет. Лиса обмисля да вземе обичаното му куче Алфред “, сподели още приятелят на Кудроу.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР