Актрисата Кортни Кокс призна, че е решила да продаде къщата

...
Актрисата Кортни Кокс призна, че е решила да продаде къщата
Коментари Харесай

Кортни Кокс продава къщата си заради духове

Актрисата Кортни Кокс призна, че е решила да продаде къщата си, тъй като в нея има духове. Тя стана известна с ролята си на Моника в сериала " Приятели ". Кортни беше посетител в предаването на Джими Кимъл и описа за какво е взела това решение.

„ Старият притежател на къщата пристигна при мен и ми сподели, че в нея е имало бракоразвод, който приключил доста зле и в къщата има фантом. Помислих си: „ Да бе, сигурно “. Но други хора в тази къща, мои другари, ми споделиха, че са видели в нея жена, седяща на ръба на леглото “, описа тя.

Въпреки изказванията му тя не им повярвала, само че мнението ѝ се трансформирало, когато пощальонът позвънил на вратата.

„ Един ден бях в къщата и в действителност не имах вяра в тези паранормални неща. Чух някой да ме вика. Беше куриер. Отворих вратата и той сподели: „ Знаете ли, че тази къща е населявана от духове? “ Казах: „ Защо мислите по този начин? “ След това той уточни с пръст към мен и сподели: „ Защото някой стои зад вас. “ Това беше моментът, в който си споделих, че ще продам къщата “, сподели тя в шоуто.

Корни уточни, че по-късно не можела да спи сама в тази къща, а малко след случая си опаковала нещата и се преместила.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР