Актрисата Кейт Уинслет сподели, че е имала изключително неудобни“ секс

...
Актрисата Кейт Уинслет сподели, че е имала изключително неудобни“ секс
Коментари Харесай

Кейт Уинслет снимала секс сцени с Лео ди Каприо пред очите на мъжа си

Актрисата Кейт Уинслет показа, че е имала извънредно „ неуместни “ секс подиуми във филмa „ Пътят на измененията “ с Леонардо ди Каприо.

Двамата са доста близки другари още от 1997 г, когато се снимаха дружно в " Титаник ". Режисьор на следващата им колаборация през 2008 година - " Пътят на измененията ", е тогавашният брачен партньор на актрисата, Сам Мендес.

Уинслет си спомня, че се е чувствала неловко да снима сцените пред него. „ Това беше казусът: „ Добре, брачният партньор ми е там. Беше малко необичайно “, споделя тя пред „ The Mirror ”.

Ди Каприо също си напомня функциите с Уинслет, като хвали колежката си, че е " съвършена “ и „ експерт. Актьорът неведнъж е признавал, че двамата имат доста специфична връзка и са желали да работят дружно. „ Активно търсихме нещо, което да вършим дружно. Чувствах се в действителност естествено с нев. Тя е мой другар “, споделя Лео.

Въпреки че Уинслет се е чувствала неловко по време на секс сцените, Ди Каприо призна, че тясната им връзка е била " преимущество " при снимането на сложните подиуми. „ Можем да прекрачваме границите един с различен. Използваме обстоятелството, че сме толкоз положителни другари от години и това е единствено в наша изгода “, споделя той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР