Актрисата говори открито за майчинството пред американския Vogue. Макар своята

...
Актрисата говори открито за майчинството пред американския Vogue. Макар своята
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Децата ми ме спасиха

Актрисата приказва намерено за майчинството пред американския Vogue.

Макар своята международна популярност, Анджелина Джоли води относително спокоен живот. Звездата е преди всичко майка, като от доста време тя даже не се е снимала във филм. Последните кино планове с нейно присъединяване са зад камера – Анджелина влиза в ролята на режисьор.

 Добави изложение

Сега обаче актрисата още веднъж излиза на напред във времето – новият цифров брой на американския брой е точно с Анджелина Джоли. В изявление за изданието тя приказва намерено за майчинството. Звездата споделя, че децата ѝ са я избавили и са трансформирали траекторията на нейния живот:

„ Бях на 26 години, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Това, че имах деца, ме избави и ме научи да пребивавам по друг способи “.

Анджелина Джоли осиновява първото си дете – Мадокс, през 2002 година. По отношение на майчинството актрисата разкрива още:

„ Наскоро си мислех, че в случай че не трябваше да пребивавам за децата си, щях да потегли по доста по-мрачен път. Те са по-добри от мен, тъй като ти искаш децата ти да са такива. Разбира се, аз съм майката, и да се надяваме – безвредно място за тях, и даваща им непоклатимост. Но аз съм и тази, на която се присмиват. Виждам ги по какъв начин завладяват толкоз доста аспекти от нашето семейство “.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР