Актрисата Глен Клоуз и филмът Ако Бийл стрийт можеше да

...
Актрисата Глен Клоуз и филмът Ако Бийл стрийт можеше да
Коментари Харесай

Актрисата Глен Клоуз триумфира на наградите „Независим дух“

Актрисата Глен Клоуз и филмът " Ако Бийл стрийт можеше да приказва " станаха огромните спечелили на премиите " Независим дух " , предадоха Ройтерс и АП.
 Gulliver/Getty Images
Мексиканската фамилна драма " Рома " , която ще бъде един от мощните кандидати за " Оскар " за най-хубав филм на днешната гала, получи наградата за най-хубава чуждоезична лента .
Наградите " Независим дух " се присъждат всяка година на холивудски продукции , чиито бюджет не надвишава 20 млн. $.
 Gulliver/Getty Images-->
71-годишната Клоуз получи наградата за най-хубава актриса за ролята й в " Съпругата ". Във кино лентата тя играе ролята на подчинена брачна половинка, която намира сили в себе си, с цел да се отбрани. Клоуз е и измежду фаворитките за продобиване на " Оскар " за същата роля на днешната гала.
 Gulliver/Getty Images
В лентата " Ако Бийл стрийт можеше да приказва " се споделя за млада нюйоркска двойка, чиито живот е разрушен, откакто мъжът е вкаран в пандиза за обезчестяване, което той не е направил. Кинотворбата завоюва награди " Независим дух " за най-хубав филм, за най-хубава актриса в поддържаща роля за Реджина Кинг и за най-хубав режисьор за Бари Дженкинс.
 Gulliver/Getty Images
Ричард Е. Грант завоюва премията за най-хубав артист в поддържаща роля за играта си в драмата " Можете ли да ми простите ", а Итън Хоук взе наградата за най-хубав артист в религиозната драма " Първа реформирана ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР