Актрисата Евелин Костова е новото, свежо и очарователно попълнение в

...
Актрисата Евелин Костова е новото, свежо и очарователно попълнение в
Коментари Харесай

Коя актриса влиза в България търси талант

Актрисата Евелин Костова е новото, свежо и очарователно попълнение в състава на журито в идния нов сезон на „ България търси гений “.

Позната от сериала „ Съни Бийч “, както и от функциите си в киното и театъра, хубавицата ще заеме един от четирите стола на журито в обичаното шоу за гении тази пролет. Харизматична, енергична и широко  усмихната, тя дава обещание да бъде доста буйна, само че и безусловно безпристрастна в преценката си към всеки гений, който се изяви на сцената.

„ Знам добре по какъв начин се усеща човек, когато всички прожектори са ориентирани към него и какво е „ да ти трепери под лъжичката “, споделя надарената актриса.

„ Ще дам всичко от себе, с цел да открием най-уникалния, пъстър и несравним гений на България в този нов сезон. Вълнувам се доста, тъй като за първи път в живота си няма аз да съм на сцената, а ще заставам пред нея, а тази роля е доста друга, виновна и евентуално ще ми хареса доста “, добавя тя.

В съседство на младата актриса, своето място в журито резервира не по-малко чаровната и сигурно по-опитна на сцената и в живота, а и в „ България търси гений “, актриса - Катето Евро.

„ Много я одобрявам, с нея се комуникира доста елементарно и прелестно. Отворена е към другите и е доста естествена “, споделя Евелин за нея.

„ България търси гений “ се завръща напролет в ефира на bTV с колоритни и занимателни участници и не напълно характерен и към момента непредвиден цялостен състав на журито. Снимките на новия сезон стартират след броени дни, а от екипа дават обещание това да бъде най-веселото му издание до в този момент. Очертава се на сцената място да намерят всевъзможни разновидности на гении – неповторими, радостни и откачени, необикновено смешни и безусловно непредвидени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР