Актрисата Елена Петрова се раздели с гръцкия си съпруг Аристотелис

...
Актрисата Елена Петрова се раздели с гръцкия си съпруг Аристотелис
Коментари Харесай

Елена Петрова носи годежния си пръстен с диаманти 4 години след развода

Актрисата Елена Петрова се раздели с гръцкия си брачен партньор Аристотелис Фотилас още преди 4 години, само че още носи годежния си пръстен. Къдрокосата звезда от сериалите " Стъклен дом " и " Фамилията " се появи на светско събитие с елегантна черна рокля. На безименния пръст на дясната ѝ ръка, където в миналото носеше венчалната си халка, блестеше годежният ѝ пръстен с диаманти, написа таблоидът " Уикенд ".

След развода ѝ с гръцкия паралия, Елена не върнала скъпото украшение, а го запазила, въпреки че нямало сантиментална стойност за нея. От време на време актрисата го слагала единствено на по-изискани всемирски празненства, само че не от почитание към някогашния си мъж, а от чиста суетност. Пръстенът коствал цяло положение.

44-годишната звезда подписа брак с Фотилас през юли 2006 година, една година след раждането на близнаците им Изабела и Александър. Няколко години по-късно Елена призна в изявление, че е съгласна с изказванието, че любовта сред двама души трае единствено 3 години. След което оставали другарството, взаимното съгласие и грижата за децата. Тогава хубавицата твърдеше, че се радва на постоянен брак, тъй като е съумяла да резервира химията сред нея и половинката ѝ.

Съдбата на Елена с право е сравнявана с приказката за Пепеляшка.

Нашенката е израсла без татко, единствено с майка си и от дребна се грижела за три по-малки от нея братчета. Съдбата обаче ѝ направила постоянна отплата за тежкото детство. Двамата със брачна половинка ѝ живяха дълго време дружно преди да сключат формален брак под благословията на петима свещеници в църквата " Света София " и обилен ваучър в държавната резиденция " Бояна ". Булката получи като предсватбен подарък два жилището в столицата, единият от които - разпрострат на 250 кв. м повърхност с панорама към живописния екстериор на Южния парк.

Финансовото положение след развода ѝ обаче зацикли и преди 3 години актрисата бе принудена да се раздели с жилищата. Оказа се, че жилищата са ипотекирани, а Елена мъчно съумява да обслужва заемите. През 2015 година Петрова съумя да ги избави от продажба, откакто подписа съглашение с частния правосъден реализатор. Липсата на задължения със солидни възнаграждения, както и високият ѝ стандарт на живот, който се опитваше да поддържа и след развода с Аристотелис, я доведоха до банкрут. В последна сметка звездата тихомълком се раздели с жилищата.

Още до момента в който бе омъжена за гърка, Елена се влюби бясно в режисьора Мартин Макариев и взе съдбоносното решение да се разведе. Уви, няколко години по-късно тя се оказа с празни ръце. Макариев я заряза поради много по-младата ѝ колежка Луиза Григорова, която в края на септември му роди наследник, който кръстиха Бран. Елена въпреки всичко съумя да се избави от финансов банкрут. Преди 3 години тя се уреди с основна роля в комедийния сериал " Ние, нашите и вашите ", само че това се оказа последният ѝ към този момент ангажимент в тв продукция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР