Актрисата Диана Димитрова беше позабравена от хората в последно време,

...
Актрисата Диана Димитрова беше позабравена от хората в последно време,
Коментари Харесай

Скандалната Диана Димитрова пак измисли как да блесне: Пусна се... ДИБИДЮС!

Актрисата Диана Димитрова беше позабравена от хората напоследък, само че не щеш ли отново откри по какъв начин да подсети за себе си и да " блесне ". И още веднъж го направи по абсурден метод (не сме и очаквали друго).

Димитрова, която проглуши ушите на нацията преди месеци с това, че сътрудника й Юлиан Вергов я е пребил (припомняме, че сътрудниците му застанаха компактно зад него, а прокуратурата смъкна обвиненията), през днешния ден се появи напълно натурална. Ще попитате по какъв начин - ами в... натура, тоест дибидюс.

Да, актрисата сподели цялостната си анатомия, без да остави съвсем нищо на въображението, само че не го направи с фотос, а с картина. Своя картина, на нимфа - чисто г@ла, в чието лице всички познаха самата Диана.

Ясно е, че Димитрова е нарисувала себе си, а като гледаме и формата и размера на прелестите й, явно е рисувала напълно реалистично. Картината провокира гърмеж в нета, а загорели мераклии се изредиха да ръсят кой от кой по-цветисти мнения.

Сигурни сме, че картината няма да впечатли един мъж - Юлиан Вергов, само че пък някогашният ухажор на Димитрова - Калин Терзийски, сигурно ще има мокри сънища.

Знаем, че той написа книга, чиято муза бе точно актрисата и призна, че Диана по този начин му е изпила мозъка преди време, че е бил вманиачен полудял по нея.

Инфо: Хотарена.нет

Тагове: Юлиан Вергов Диана Димитрова картина русалка актриса Калин Терзийски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР