Актрисата Дейзи Ридли призна, че се е изненадала, когато е

...
Актрисата Дейзи Ридли призна, че се е изненадала, когато е
Коментари Харесай

Дейзи Ридли е била изненадана от сценария на Последните джедаи“

Актрисата Дейзи Ридли призна, че се е изненадала, когато е схванала какво ще се случи в новия филм от поредицата „ Междузвездни войни “, защото съгласно нея „ Последните джедаи “ обвързва няколко разнообразни сюжетни линии. В новото продължение Ридли още веднъж ще влезе в облика на Рей.


Младата английска актриса приказва пред утринното предаване „ Добро утро, Америка! “ по американската телевизия ABC. По думите ѝ в новия филм героинята ѝ Рей се пробва да откри себе си и отговорите на въпросите за вселената, които има.
Дейзи Ридли, актриса: Бях по-изненадана с този (сценарий), защото има няколко сюжетни линии, които един тип се сплотяват и свързват. Тя се пробва да откри пътя за своето персонално израстване.
Дейзи Ридли направи своя дебют в поредицата с първия филм от новата трилогия „ Силата се пробужда “ от 2015 година Въпреки че от този момент са минали единствено две години, тя споделя, че се усеща доста по-опитна, най-много със светлинния меч. Това съгласно нея се дължи на обстоятелството, че е упражнявала старателно върху уменията си в продължение на 12 месеца.

„ Последните джедаи “ излиза по кината на 15 декември и в него присъединяване още веднъж ще вземат звездите на предния филм Марк Хамил, Кари Фишър, Адам Драйвър и Джон Бойега.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР