Актрисата Дарина Павлова стана баба официално, научи Телеграф“. Досега тя имаше

...
Актрисата Дарина Павлова стана баба официално, научи Телеграф“.
Досега тя имаше
Коментари Харесай

Дарина Павлова стана баба


Актрисата Дарина Павлова стана баба публично, научи „ Телеграф “.

Досега тя имаше две внучета от доведената си щерка Венцислава, рожба на брачна половинка й Илия Павлов от първия му брак, само че към този момент и тяхната дъщеря Паола е майка.
Балерина
Вдовицата на шефа на „ Мултигруп “ употребява рождения ден на наследницата си, с цел да покаже първата фотография на внучето.

Тя избра най-хубавите фрагменти на щерка си, а от последния пристигна и новината – на него Дарина е дружно със сина си Илия-Калоян, Паола и нейното бебе.
   
„ Връщам се обратно към всички наши фамилни моменти с такава обвързаност. От усмихнато малко дете, красива балерина, диалози за доста пътувания, танци дружно до наблюдаването по какъв начин самата ти се превръщаш в майка - в никакъв случай не съм била по-горда с теб. Ти порасна и стана такава забележителна жена и майка. Това е твоят специфичен ден и ние всички се надяваме да се забавляваш с целия свят. Честит рожден ден, моя най-скъпа щерка! Обичам те! “, написа Павлова към фотосите.
Чудо
Колежката й Марта Вачкова, която е една от най-близките й приятелки в България, първа честити празниците у семейство Павлови.

„ Обич и наслада и за двете ви “, разяснява звездата от обичания сериал на NOVA “Откраднат живот “.

За бременността на Паола се разбра в края на предишното лято, а за Коледа бе доказано със фамилна празнична фотография.

Забременяването й е същинско знамение, защото от тийнейджърка тя страда от заболяването ендометриоза и множеството лекари, с които се е съветвала, са били на мнение, че надали в миналото ще стане майка.

Преди да роди, Паола Павлова водеше курсове по здравословен метод на живот.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР