Актрисата благодари за смеха, за партньорството, за доверието, за подкрепата,

...
Актрисата благодари за смеха, за партньорството, за доверието, за подкрепата,
Коментари Харесай

Това Вече Втрещи Зрителите! Кой Ще Остане В Сериала, Главната Двойка Изненадващо Напуска Откраднат Живот!

Актрисата благодари за смеха, за партньорството, за доверието, за поддръжката, за разбирането, за другарството, за вниманието. Дария напуща сериала, а повода за това е хубава. Актрисата чака първата си рожба. Това заяви тя по време на финала на сезона на сполучливия медицински сериал „ Откраднат живот ”. Събитието се състоя на 28-ми май в Дома на киното в София. „ Имам една значима житейска задача за известно време ”, оповестява Дария. От думите на актрисата излиза наяве, че тя чака появяването на първото си дете.

Новината бе доказана и от екранния брачен партньор на Дария Симеонова – Димо Алексиев. „ Героят ми отпътува за докторска задача в чужбина, а в това време и Дария Симеонова е бременна, моята партньорка в сериала, само че колежка отвън него. А тя ще си има бебе от годеника си “, показа Димо Алексиев.

„ Всички доста се радваме за Дария Симеонова, която е бременна. напълно скоро тя се сгоди в действителния живот за Антон и двамата са доста хубава двойка “, сподели Ернестина Шинова за по-младата си колежка. „ Очаквайте и още доста бебета, бейбибум ще настане при нас “, сподели Марта Вачкова, имайки поради другата по-млада колежка в екипа – Ралица Паскалева.

Дария Симеонова и Димо Алексиев напущат „ Откраднат живот “ сн. Facebook

Актьорите от „ Откраднат живот “ приказваха и се забавляваха със своите почитатели и фенове след излъчването на последните два епизода на сериала. Те прекараха повече от два часа в смешки и правенето на фотоси със феновете в залата. На финала на сериала бяха поканени хора с увреждания, както и бебето, което беше разменено в първия епизод на „ Откраднат живот “, което към този момент е на две годинки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР