Актрисата Анджелина Джоли, която е необвързана, откакто се раздели с

...
Актрисата Анджелина Джоли, която е необвързана, откакто се раздели с
Коментари Харесай

Има ли нов мъж в живота на Анджелина Джоли

Актрисата Анджелина Джоли, която е необвързана, откогато се раздели с Брад Пит, е била видяна на дълга среща на обяд с мултимилиардера Дейвид Майер де Ротшилд в Малибу.

Те са прекарали дружно повече от три часа, по-късно са снимани на излизане от известния калифорнийски ресторант Nobu. Основният въпрос, който вълнува почитателите на актрисата, е дали това е била персонална, или служебна среща.

Небрежни, елегантни и във очевидно в положително въодушевление – по този начин светските хроникьори  коментират фрагментите с  47-годишната актриса и 44-годишният английски природозащитник.

Майер де Ротшилд, който е част от най-богатата фамилия в света, е прочут като ревнив екоактивист и природозащитник, а Джоли работи с бежанци в продължение на 20 години като специфичен делегат в Организация на обединените нации. Актрисата напусна поста през декември 2022 година, като заяви  че ще продължи да прави всичко по силите си, " с цел да се ангажира директно с бежанците и локалните организации ".
    View this post on Instagram           
A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie05_)

Джоли не е имала сериозна обществена връзка след раздялата си с някогашния си брачен партньор Брад Пит през 2016 година Двамата се разведоха през през 2019 година, само че не съумяха да завършват всички детайлности към развода заради висящи проблеми с попечителството и общи активи.

През 2021 година актрисата беше видяна на няколко вечери с нашумелия реализатор The  Weeknd в Лос Анджелис, само че двамата изцяло  отхвърлиха слуховете за сантиментални връзки сред тях. През януари тази година Джоли бе засечена на среща на кафе с Пол Мескал, само че и това не се оказа началото на нова връзка.
    View this post on Instagram           
A post shared by David Rothschild (@mayer_the_o)

Що се отнася до богатия правоприемник Дейвид Майер де Ротшилд – съгласно New York Times той е бил женен за Карина Дейко през 2020 година, само че детайлности за актуалното положение на връзката им не се разкриват.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР