Актрисата Амбър Хърд заяви в съда, че бившият ѝ съпруг

...
Актрисата Амбър Хърд заяви в съда, че бившият ѝ съпруг
Коментари Харесай

Амбър Хърд в съда: Джони Деп ме биеше и насилваше сексуално


Актрисата Амбър Хърд съобщи в съда, че някогашният ѝ брачен партньор Джони Деп я биел и насилвал полово по време на съжителството им, съобщи Асошиейтед прес.

Според нея това нормално се случвало, когато Деп бил под въздействието на алкохол в композиция с ревнивост. Тя била наясно, че би трябвало да го напусне още първия път, когато я блъснал, само че не успявала да се накара да го направи.

“Знаех, че не мога да му простя, тъй като това значи, че ще се случи още веднъж “, сподели тя пред правосъдните заседатели във Феърфакс през сълзи, до момента в който свидетелстваше по делото за клюка, заведено от някогашния ѝ брачен партньор. "Бях с разрушено сърце “.

Актрисата си тръгнала, откакто получила пестник, само че няколко дни по-късно Деп дошъл с опрощение, няколко бутилки от обичаното ѝ вино и заричане, че в никакъв случай повече няма да го направи. “Исках да му имам вяра “, сподели тя.

Джони Деп съди някогашната си жена за клюка в Окръжния съд във Феърфакс, щата Вирджиния, откакто Амбър Хърд разгласява публикация през декември 2018 година във в. “Вашингтон пост”, описвайки се като обществена фигура, обект на домашно принуждение. В нея той не се загатва по име, само че юристите му упорстват, че клиентът им е оклеветен. Според тях публикацията явно се отнася до обвиняванията, които актрисата насочи към някогашната си половинка през 2016 година по време на бракоразводното дело.

Амбър Хърд седна на свидетелското място за първи път от началото на продължаващия към този момент четвърта седмица развой. Докато тя говореше, Деп беше вперил взор в масата пред него, отбелязва Асошиейтед прес.

Бившата му жена разказа пред заседателите миг, в който съгласно нея е била обект на полово принуждение от страна на Деп през 2013 година Двамата били под въздействието на халюциногенни гъби, а той показал и ревнивост. Актрисата сподели също, че някогашният ѝ брачен партньор я упреквал, че крие опиатите му, скъсал роклята ѝ и я блъснал. По думите ѝ той прекалявал и с алкохола.

Хърд описа в правосъдната зала по какъв начин са се срещнали и влюбили. Според нея сред тях незабавно припламнала любовна искра, макар разликата във възрастта от 22 години. Деп и Хърд се срещнали през 2011 година на снимачната площадка на "Дневникът на едно пиянде " ( "The Rum Diary ") и се оженили през февруари 2015 година

„ Бях актриса без построено име. Бях на 22. Той беше два пъти по-голям от мен. Той е този знаменит актьор”, сподели Хърд , която към този момент е на 36 години.

Амбър Хърд си спомни, че за първи път била ударена, когато разглеждала една от татуировките на Деп и не съумяла да я прочете. Засмяла се, когато брачният партньор ѝ споделил, че написа "Уино “ - татуировка, която си е направил, до момента в който се срещал с актрисата Уинона Райдър .



Хърд твърди, че се засмяла, откакто той я блъснал, защото решила, че е смешка. След това обаче Джони Деп я шамаросал още два пъти.

Преди седмици артистът свидетелства в продължение на четири дни и описа в залата друга версия на историята. Той твърдеше, че в никакъв случай не е посягал на някогашната си брачна половинка и даже се показа като жертва на принуждение. Той бил удрян от актрисата неведнъж, а също така тя хвърляла разнообразни предмети по него. Тогава някогашният брачен партньор разказа Хърд като човек, който има „ потребност от спор “.

Тя даде показания, откакто психолог, нает от юристите ѝ, описа, че актрисата страда от посттравматично разстройство вследствие на напрежението от многочислените случаи на принуждение, в това число полово, на които е била подложена от ищеца Джони Деп .

Делото продължава да притегля публичното внимание. Над 100 души чакаха пред правосъдната зала във Феърфакс часове преди началото на процеса, с цел да заемат местата в правосъдната зала и да гледат онлайн. Голямата част от тях бяха почитатели на Джони Деп , отбелязва Асошиейтед прес.

Източник: Българска телеграфна агенция
 Имало е взаимно принуждение сред Джони Деп и Амбър Хърд
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР