Актрисата Албена Колева брани в съда колегата си Камен Донев.

...
Актрисата Албена Колева брани в съда колегата си Камен Донев.
Коментари Харесай

Сражението Камен Донев - Васил Василев продължава

Актрисата Албена Колева брани в съда сътрудника си Камен Донев. Тя бе призована на разпит като негов очевидец на съвещание в Софийския областен съд по делото за засегнатост, което шефът на Народния спектакъл Васил Василев заведе след тв изявление на артиста, в което го назова " шушумига “, " човечец “ и " нечитав човек “.

Дъщерята на Тодор Колев дава отговор 30 минути на въпроси пред правосъдния състав, като стартира с обстоятелството, че е на първата ни сцена от 2010 година " Никога до този миг не са излизали неща от кухнята, Василев пристигна и започнаха неразбориите “, съобщи актрисата. Тя описа, че спорът сред Донев и Василев почнал от преди този момент, когато той е бил шеф на Плевенския спектакъл, написа " Телеграф ".

Пловдивската натрупа е имала предпочитание да гостува в Плевен със спектакъла на Камен Донев " За националното творчество “, само че Васил Василев е споделил, че няма свободни дати. Малко по-късно поканил на гастрол трупата с друго зрелище - " Дебелянов и ангелите “. След спектакъла в заведение споделил на сътрудниците, че Камен Донев не може да изпълни залата и че до момента в който е шеф, няма да допусне неговите " чалгаджийски постановки “. " Това е неуместно, тъй като Камен Донев изпълни зала " Арена “ в София, доста пъти зала 1 на НДК, в случай че съберем общия брой на феновете му, ще мине над 3 милиона “, разяснява пред " Телеграф “ Албена Колева, откакто излезе от правосъдната зала.

Другите очевидци на Камен Донев ще бъдат разпитани на идващото съвещание на 11 октомври. От страна на шефа в този момент свидетелски показания даде артистът Деян Ангелов, който съобщи, че е от 2012 година на щат в трупата и е в положителни връзки с всички сътрудници. Разпитани бяха още брачната половинка на Васил Василев - Надя и основният секретар на Народния спектакъл Красимира Стефова. Василева съобщи, че са гледали изявлението на Камен Донев, до момента в който са закусвали дружно с двете си деца - на 2 и на 8 година Родителите не са могли да обяснят за какво артистът назовава татко им " шушумига ".

На съвещанието се разбра още, че bTV не може да даде запис от изявлението, защото пазят видеата до три месеца след излъчването, а този период е изминал, и помолиха да се употребява линкът от техния уебсайт. Адвокатът на Василев изиска водещата Диана Любенова, пред която Донев дава изявлението, да бъде призована като очевидец, само че съдът не утвърди тази молба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР