Активността на Здравко Василев и любовницата му Божена в най-голямата

...
Активността на Здравко Василев и любовницата му Божена в най-голямата
Коментари Харесай

Виждат ли в този мъж очите на влюбената жена бъдещ кмет на Приморско?

Активността на Здравко Василев и любовницата му Божена в най-голямата група „ Приморско – такова каквото желаеме да е! ” издава упоритост у двамата за политическа кариера

Имат ли сериозна причина две дами – законна брачна половинка и вярна държанка, да стигнат до физическа разпра, приключила с 24-часов арест за едната от тях, когато става въпрос за мъжа Здравко Василев от Приморско? Със сигурност да. Това го демонстрира цялостното му държание в публичното пространство и харизмата на неудържим жребец, които са съпроводени и с упоритостта да реализира значителност в политиката.

Всяка жена би желала да има до себе си точно подобен мъж, изключително когато той се стреми не просто към известност, само че и към власт. Вероятно точно тези негови качества е „ подушила ” и пристигналата преди 3 години в Приморско хубавица Божена. И това е видно от интензивността на двамата в най-голямата група в обществената мрежа, обвързвана с общината – .

Когато Здравко разгласява сериозен пост, обвързван, по негово мнение, с дефекти на локалното самоуправление, той незабавно получава поддръжката на Божена, която, да вземем за пример, съпоставя Царево с Приморско, наблягайки и със снимков материал, че съседите там постоянно мият улиците си, а пък от Бургас пуска фрагменти с Морската градина с позиция: „ Ето по този начин се прави туризъм! ”.

Интелигентната словачка, която работи като туристически сътрудник в Приморско към този момент трета година и популяризира нашето Южно Черноморие в родината си, е забелязала в историята на своя обичан Здравко Василев, че той е бил претендент за кмет през 2015 година, когато за него медиите пишат по какъв начин ще събере качествени и съзнателни хора за общински съветници и ще дръпне напред развиването на общината. В историята му има и други моменти, говорещи за неговата дейна гражданска позиция.

Например през 2013 година той прави публично изказване, че е подготвен да подари на Община Приморско персоналната си кола Шкода Октавия, с цел да се спестят национални пари за промяна на служебния автомобил на кмета. Здравко нашумя тогава в медиите с предлагането да даде Шкодата си на кмета и изиска от него гласуваните от Общинския съвет 80 000 лева, планувани за покупка на нов автомобил, да отидат за съоръжение на градската поликлиника. Разбира се, сходна размяна няма по какъв начин да стане и медийният балон последователно спихна.

През годините обаче Брадърът редовно излиза в медиите и обществените мрежи с най-различни сходни популистки хрумвания, които му натрупат дивиденти. Той се приготвя и за идния локален избор на 29 октомври т.г. Тъй като непрекъснатата му адресна регистрация е в Бургас, Здравко Василев счита да се яви като претендент за общински консултант в листа, формирана от негов политически сподвижник, с който даже бяха в обща кандидат-депутатска листа за Парламента. Впрочем, тогава Здравко Василев нападна 45-ото Народно заседание през 2021 година, само че не съумя да влезе.

Ако в късната есен на 2023 година той стане общински консултант в Бургаския общински съвет, ще си подсигурява 2200 лева чиста заплата месечно, както и авторитет в регионалния център. Това евентуално брачната половинка Христина и любовницата Божена считат за трамплин, който ще го изстреля към кметското кресло, а за какво не и към Жълтите павета в столицата.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР