Това е сред най-значимите събития за развитието на община Приморско

...
Това е сред най-значимите събития за развитието на община Приморско
Коментари Харесай

Успех за Приморско! Държавата прехвърли 14 дка на Общината, ще се изгради градски парк

Това е измежду най-значимите събития за развиването на община Приморско като туристическа дестинация, сподели кметът Иван Гайков

Държавни парцели от 14 дка бяха предоставени на Община Приморско с решение на Министерски съвет, заяви за Флагман.бг кметът Иван Гайков. Парцелът е на ужасно място и ще бъде употребен за построяването на градски парк с аели за озеленяване, места за отдих, зони за спорт, фитнес навън, сцена за културни събития и детска площадка. 

Имотите ще се употребяват и стопанисват само от Община Приморско по нестопански метод.

”Това е измежду най-значимите събития за развиването на община Приморско като туристическа дестинация. Уверен съм, че това решение ще даде мощен подтик в развиването на нашата община като желано място за отдих и отмора на милиони туристи. Изразявам изключителна благодарност и признателност към министъра на Министерство на вътрешните работи Калин Стоянов, към регионалния шеф на област Бургас проф. д.н. Мария Нейкова за съдействието, както и към Министерство на регионалното развитие и Министерски съвет за решението. Община Приморско потегля по нов път на развиване като европейска туристическа дестинация ”, сподели кметът Иван Гайков пред Флагман.бг.
 Това е мястото, което ще се трансформира в новата атракция на летния курорт
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР