„Активист на ВМРО”, а не „бащата на Тита” – така

...
„Активист на ВМРО”, а не „бащата на Тита” – така
Коментари Харесай

Марешки: Ще се оправим, когато силно мой човек стане всеки българин

„ Активист на ВМРО”, а не „ бащата на Тита” – по този начин е редно да се приказва за арестувания шеф на НОИ-Силистра. Обществото би трябвало да знае политическата биография на такива хора.

Това съобщи зам.-председателят на Народно събрание и водач на "Воля " Веселин Марешки, представен от пресцентъра на партията. Той напомни обстоятелства, публикувани в медиите, че въпросният чиновник е създател на Вътрешна македонска революционна организация в региона, претендент за кмет от Вътрешна македонска революционна организация, зам.-кмет на община Силистра в екип, който оставя след себе си 12 милиона задължения. Дъщеря му -едно надарено и съумяло в България момиче, няма по какъв начин да носи отговорност за дейностите на татко си, считат от "Воля ".

„ Това е следващ скандал за ощетяване на българските жители с източник Вътрешна македонска революционна организация. Настояваме казусът да се проверява до дъно по веригата. Трябва един път вечно да се постави точка на тази порочна система с „ нашите хора”. България ще се развива тогава, когато за всеки български жител се грижим като за „ мощно мой човек”, безапелационен е Марешки. Така той разяснява изнесената информация, че върху документите за източване на пенсиите е поставян код „ СМЧ”, което означавало „ мощно мой човек” и те били придвижвани предпочитано.

„ Докога тази партия ще вреди на народа с маската на патриотизма?! Веднъж към този момент призовахме премиера Бойко Борисов да озапти вицепремиера Каракачанов и компания. Вярваме, че освен способените органи, само че и жителите най-сетне ще ги сложи на мястото им”, сподели още Веселин Марешки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР