Акт за установено административно нарушение подписа в последни си работен

...
Акт за установено административно нарушение подписа в последни си работен
Коментари Харесай

В последния си работен ден! Шефът на Басейнова дирекция Вл. Димитров глоби кмета на Благоевград затова, че е изчистил езерото в парк Бачиново!

Акт за открито административно нарушаване подписа в последни си работен ден, шефът на Басейнова дирекция в оставка, Владимир Димитров. Актът е на кмета на Благоевград Илко Стоянов, поради това, че е разпоредил да се почисти езерото в парк Бачиново и го е напълнил още веднъж с вода от р. Бистрица. За това нарушаване Стоянов ще заплати санкция по акт, подписан от Вл. Димитров през вчерашния ден.

И в последния си ден на поста някогашният водач на Българска социалистическа партия, някогашен регионален шеф, някогашен шеф на полицията и към този момент някогашен шеф на Басейнова дирекция, сподели забележителна продуктивност и размаха директорския си "юмрук " против общината и градоначалника, разрешил си да направи нещо положително за Благоевград, а точно да почисти и изпълни езерото в парка- обичано място на благоевградчани.

Актът е поради това, че градоначалникът не е изчакал позволение за водовземане от реката. Разрешение, за което, познавайки темпото, с което работят някои служби и към този момент забележимата сложна връзка на общинска администрация с институции, ръководени от политическите съперници на кмета, евентуално щеше да се чака с месеци.

Не остава прикрито от благоевградчани обаче, че с бюрократични пречки от институции,оглавявани от Българска социалистическа партия деятели, се вършат опити да се пречи на работата на общинска администрация, ръководена от кмета Илко Стоянов. Не за първи път общината и благоевградчани стават "заложници " на политическата завист и отплата, демонстрирана от позицията на властта.

Вчера бе последният работен ден на Владимир Димитров. Ето какво написа той на персоналната си страница: " След 9 месеца и 1 ден / денят, в който санкции кмета /, напущам Басейнова дирекция по лично предпочитание.

Приех съществено предизвикателство и в този интервал дружно с екипа от дирекцията се опитахме да приближим дейностите ни до хората, бизнеса и общините Благодарен съм на всички сътрудници. Желая им да запазят положителните трендове, които заложихме. А аз ще приема нови провокации ".

Според някои Димитров е получил ново предложение за работа в столицата, Дни преди напускането на Владимир Димитров като шеф на Басейнова дирекция “Западнобеломорски район” в Благоевград Министерството на околната среда и водите разгласи конкурс за мястото му.

П. Кирилов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР