Аксиния бе една от първите певици у нас, които атакуваха

...
Аксиния бе една от първите певици у нас, които атакуваха
Коментари Харесай

Аксиния преборила анорексия и булимия

Аксиния бе една от първите певици у нас, които нападнаха музикалната сцена след присъединяване в риалити шоу. Тя бе първата изгонена в шоуто Стар академи през 2005 година, само че стана най-разпознаваемата участничка в предаването.

Кариерата ѝ обаче е краткотрайна и минава без особени триумфи. Дипломираната в Свищов икономистка се опитва още като тв водеща и модел.

Позабравената певица към този момент е госпожа Чой и живее в Ню Йорк. Омъжена е за американец от южнокорейски генезис. Запознала се с него около другари, откакто спечелила стипендия да учи зад океана.

В момента тя се интересува от тематиката за здравословно хранене, а повода е тежка персонална борба. Тя е страдала от анорексия и булимия, до момента в който била част от българския шоубизнес.

В добавка страдала и от невроза, призна самата тя пред bTV. Битката ѝ с заболяването ѝ лишила няколко години, като твърди, че сама е съумяла да се пребори. Криела се добре от околните си, тъй като се срамувала от питателните си разстройства. Затова в този момент се е посветила като доброволка на болните от анорексия в Ню Йорк.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР