Ако засечете някъде по улиците Лили Иванова, ще видите, че

...
Ако засечете някъде по улиците Лили Иванова, ще видите, че
Коментари Харесай

Лили Иванова живее в кошмар! Трима я пазят...

Ако засечете някъде по улиците Лили Иванова, ще видите, че тя постоянно се движи, придружавана от най-малко трима души – телохранител и двама асистенти, на които примата разчита да й оказват помощ за всичко. Логично ще се запитате и за какво примата на родната известна музика има потребност от защита, откакто е толкоз обичана от хората?! Може би тъй като пази дълготраен спомен от един умопобъркан, който я атакува в личния й дом!

Въпреки че действието се развива преди години, от Министерство на вътрешните работи и до през днешния ден настойчиво пазят случая в загадка. Все още отхвърлят да разкрият и цялостните детайлности. Репортер на „ ШОУ ” обаче, въпреки всичко разбра по какъв начин се е случил случаят, след който, поради преживения стрес, Лили Иванова получава необратима към този момент уплаха от фотоапарати, камери и светкавици – изключително пък, когато инцидентни хора я щракват на улицата.

Когато въпросният психологично невменяем мъж отива пред кооперацията, в която примата живее – на столичната улица „ Оборище ” – се показва на портиера като човек, с който певицата към този момент имала направена спогодба. Портиерът обаче съвсем незабавно се усъмнил, тъй като мъжът

бил прекомерно въодушевен и необуздан в реакциите си.

И с право. Усетил, че бива оголен, напористият мъж се нахвърлил върху него и го заплашил. Успял да извади даже джобно ножче, с което надрал лицето на портиера. В последна сметка, когато настанала паниката, се стреснал и избягал. На мястото незабавно пристигнала полиция, защото кварталното РПУ се намира в съвсем непосредствена непосредственост до дома на певицата, която от самото начало на случая била в дома си, без въобще да подозира какви подиуми се разиграват на партера.

От полицията не изключили версията, че психопатът е идвал за атентат против певицата. Разбира се, това е единствено общоприетоо съмнение.

„ Когато разбра за случилото се, изпадна в потрес! ”,

споделя непосредствен комшия на примата, който в този миг таман се прибирал от работа.

Това обаче не е първият път, когато Лили Иванова страда от дързостта на напористи свои почитатели. През годините доста пъти се е случвало да я причакват, да й звънят по дребните часове на домашния телефон или пък да й пращат анонимни пратки.

show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР