Ако запасът ви от идеи как да направите партньора си

...
Ако запасът ви от идеи как да направите партньора си
Коментари Харесай

Ето как да направите партньора си щастлив: 7 съвета от специалистите

Ако запасът ви от хрумвания по какъв начин да извършите колегата си благополучен е приключил, то следните препоръки може да заздравят връзката ви и да ви сближат още повече:

1. Кажете „ благодаря “ вместо „ извинявай “.

Не е нужно непрекъснато да се извинявате, когато обсъждате с колегата си проблем или просто нещо, което ви кара да се чувствате зле. Вместо да казвате: „ Извинявай, че те натоварих с проблемите си! “, кажете: „ Благодаря ти, че ме изслуша. Почувствах се по-добре! “ Така и сътрудникът ви ще се почувства добре, че е оказал помощ.

2. Поемете самодейността, вместо да задавате въпроси.

Ако обсъждате дали да не отидете на кино или на вечеря, предложете вие филми и заведения за хранене, вместо да чакате колегата си да го направи, тъй като най-после цялата вечер може да се провали от доста чудене.

3. Гъделичкането притегля внимание.

Някои двойки обичат да се гъделичкат, а други не. В случай че вие сте от първите, можете да погъделичкате колегата си, като по този метод привлечете вниманието му и го разсмеете.

4. Правете си лист.

Използвайте някое приложение на телефона си, с цел да си създадете лист с нещата, които сътрудникът ви желае (да си купи, да похапне и т.н.), значимите дати във връзката ви и така нататък Така няма да се налагате да помните и надлежно да се чудите какво става, в случай че забравите нещо и сътрудникът ви е афектиран. Ако видите, че сътрудникът ви обърне внимание на някое украшение или дреха, можете да си го запишете в листата и при първа опция да го купите, с цел да го изненадате. Малките жестове са от голяма важност за здравите и хармонични връзки.

5. Обръщайте се към колегата си по име.

Да се наричате с галени имена, е нещо доста сладко. Но в случай че се обърнете към партьонар си по име и след това му кажете, че го обичате, най-вероятно ще го сварите неопитен и ще му стане доста прелестно. Опитайте.

6. Накарайте жена си да излезе с приятелки.

Особено в случай че сте родители. Понякога дамата е толкоз погълната от децата, че изцяло не помни за себе си. Вие като сътрудник и пълноправен родител би трябвало да й напомните, че сте тук и можете да я отмените. Нека се отпусне малко и да си почине.

7. Помислете, преди да говорите.

Понякога е значимо да преглътнете егото си в името на положителния звук. Помислете си дали е толкоз значимо да кажете онази хаплива имитация, която ще отприщи евентуално скандал, от който най-после и двамата ще се чувствате изтощени и засегнати. Ако сте ядосани, изчакайте да ви мине. Ако можете, подберете вярно думите си тъй че да не нараняват.

Brightside

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР