Ако всеки ден записвате в специален дневник какво точно сте

...
Ако всеки ден записвате в специален дневник какво точно сте
Коментари Харесай

Водете си дневник, за да отслабнете

Ако всеки ден записвате в специфичен дневник какво тъкмо сте погълнали, това ще подтиква по-бързото ви намаляване, уверени са английски диетолози. Според тях в случай че разкрасявате качествата на храната, която е поела към стомаха ви, логиката на психиката ще си каже думата.

В момента, в който прочетете, че единствено за обяд сте похапнали пиле със сметанов сос и две палачинки с шоколад, съвестат ще ви загризе и за вечеря ще се задоволите с печено месце и салатка, считат диетолозите.

Друг трик по пътя към отслабването е да замените газираните питиета с най-обикновена вода. За да не ви се коства прекомерно безвкусна, прибавете прясно изцеден лимонен или портокалов сок.

Преди да се нахвърлите върху нещо, което наподобява необикновено апетитно, първо направете тест за съществуване на мазнини. Защото, знаете, мазнините са потребни, когато не са прекомерно доста. Затова докоснете с устни храната. Ако по устните ви остане лой, забравете за тлъстата гозба.

Хапвайте по-често лютичко, в аления пипер се съдаръжа веществото капсацин, което подтиква обмяната на веществата. Консумирайте яйцата на половина – т. е. Изяждайте единствено белтъците. Те не съдържат мазнини.

 Водете си дневник, с цел да отслабнете

Ако усещате, че ви премалява от апетит, залъжете го с две супени лъжици извара, в която сте добавили три лъжици портокалов сок. А в случай че ви се яде нещо сладичко, посегнете към бананите. Но не прекалявайте – един на ден е изцяло задоволителен.

Намалете потреблението на ядки. Те са доста потребни за мозъка, само че в случай че са пържени и солени, са същинска калорична бомба.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР