Ако все още обмисляте какви да са целите ви през

...
Ако все още обмисляте какви да са целите ви през
Коментари Харесай

9 начина да направите 2019 най-продуктивната година в живота ви

Ако към момента обмисляте какви да са задачите ви през новата година, прибавете към листата " увеличение на продуктивността ". Това ще окаже благотворно въздействие освен на кариерата ви, а и на персоналния ви живот, тъй като ще организирате времето си по-добре и ще ви остават повече часове за отмора и приятни занимания. От Business Insider са се допитали до специалисти и са селектирали най-полезните препоръки за продуктивна година.
1. Имате задача, която може да се свърши бързо? Направете я незабавно, вместо да я оставяте за последно. Отхвърлянето ѝ ще направи по-спокойни, няма да я мислите през целия ден и ще се почувствате енергизирани.
2. Дръжте телефона си надалеч от себе си, до момента в който работите, да вземем за пример в някое чекмедже. Стига да не очаквате позвъняване, несъмнено. Но другояче рискувате честичко да се разсейвате със обществените мрежи.
3. Асоциирайте нещо, което обичате, с нещо, което би трябвало да постигнете. Да кажем, че обожавате кафе . Привикнете да стартирате с най-голямата задача за деня в компанията на обичаната напитка. Така си създавате обред, който ви настройва на работна вълна.
4. Оставяйте си задоволително време просто да помислите. Можете даже да го включите в графика си - " от 10 до 10:15 ч. ще обмисля тактиката си за онази значима среща ". Не се захващайте с друго в избраните минути.
5. Правете си описи със задания за седмицата и ги подреждайте по цели. Можете да си вършиме такива и с нещата, които желаете да извършите в свободното си време.
Останалите лесни способи да извършите 2019 година извънредно продуктивна прочетете в
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР