Ако все още не сте разбрали, семейството на Меган Маркъл

...
Ако все още не сте разбрали, семейството на Меган Маркъл
Коментари Харесай

Кралско бебе: Хари е избрал името на дъщеря си още преди години

Ако към момента не сте разбрали, фамилията на Меган Маркъл и принц Хари се усили с още един член!

Херцогинята на Съсекс е родила второто дете на двойката в петък. „ С голяма наслада принц Хари и Меган, херцог и херцогиня на Съсекс, са посрещнали своята щерка, Лилибет „ Лили “ Даяна Маунтбатън-Уиндзор “ , гласи известието.

С името на щерка си Меган и Хари отдават респект на кралица Елизабет Втора и починалата принцеса Даяна, както се загатва и в формалната информация.

Много международни медии, които показаха своите догатки за избор на бебешко име, се оказаха прави (другите най-често срещани варианти бяха Хариет (Harriet), Ейми (Amy), Филипа (Philippa).

Е, става известно, че (освен начин на живот журналистите) и самият принц Хари се е спрял на това име от дълго време.

От една страна, евентуално за никого не е изненада, че щерка му е кръстена на двете най-важни дами в живота му - кралицата, която също е и негова баба, и edna от най-обичаните персони в актуалната история, която е и негова майка.

Напомняме, се кръщаването на родственици в кралското семейство не е нещо извънредно - да вземем за пример Шарлът (Charlotte), дъщерята на Кейт и Уилям, е кръстена на дядо си - принц Чарлз (Charles). В този ред на мисли, новината за името на Арчи бе същинска изненада за всички - по-съвременно ексцентрично име, което не съдържа в себе си никакви препратки към кралското семейство.

Името Лили (англ. Lili) се изплъзва от устата на херцога на Съсекс през 2019-та по време на диалог с възпитаници в компанията на бременната по това време Меган Маркъл. Едно от момиченцата се споделя Лили, а този факт очевидно разпалва интереса на Хари, който след това се впуска в диалог с майката за какво е избрала това име и по какъв начин го изписва (в британския език то може да бъде изписано по няколко метода - Lili, Lily, Lilly).
 Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР