Ако все още не сте разбрали, хитовият криминален сериал на

...
Ако все още не сте разбрали, хитовият криминален сериал на
Коментари Харесай

Всичко, което знаем досега за вълнуващия втори сезон на „Дяволското гърло“

Ако към момента не сте разбрали, хитовият престъпен сериал на NOVA „ Дяволското гърло “ се завръща с втори сезон . И до момента в който чакаме да разберем по кое време ще бъде премиерата му, ето с каква информация разполагаме до момента за идното продължение.

Екипът

Теодора Духовникова и Владимир Карамазов влизат още веднъж в функциите на сътрудник Мия Язова и служителят на реда Филип Чанов. Режисьор е Павел Веснаков, а продуцент - Евтим Милошев. 

Заглавие и локация

Работното заглавие на втори сезон е „ Есента на демона “ и за разлика от първи сезон, сниман в Смолян и покрайнините на Родопите, сюжетът този път ни придвижва във Велико Търново . Самата Теодора Духовникова показа кадър от остарялата българска столица през септември, отбелязвайки начало на фотосите.
                             

„ Много прочувствено съм привързана към първи сезон и към Родопите и не бях уверена, че местоположението ще ми допадне толкоз доста “, споделя по-късно за  Теодора Духовникова. „ Но приветствам сценаристите и продуцентите за избора. В момента усещам, че това е най-красивият град в България. В този сезон ще има доста история и антични езици. Това доста ми харесва, тъй като аз съм приключила Класическата гимназия. “

Сюжет

Случващото се в продължението се разпростира пет години след финала на първи сезон .

За героите Мия и Филип Теодора Духовникова споделя пред: „ Променени са, всичко в живота им е друго. Но им предстоят толкоз забавни и вълнуващи неща, че ще се стигне още веднъж до непредвидени прочувствени ескалации. “

Новите лица

Във втори сезон се включват няколко нови герои. Сред тях са Мариан Вълев, Димо Алексиев, Христина Апостолова и Асен Блатечки .

Блатечки споделя, че „ Дяволското гърло “ е обичаният му български сериал „ за последните години “ и признава, че влиза с „ извънредно наслаждение “ в него. „ Не съм нито неприятното, нито положителното момче в сериала “, споделя артистът в ефира на . „ Досега не съм играл такава роля в българското кино и на публиката ще ѝ е любопитно да ме види в нея. Любопитен факт е, че фотографирам с кучето си във кино лентата “, споделя още той за присъединяване си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР