Ако винаги ти се е искало да разбереш какво се

...
Ако винаги ти се е искало да разбереш какво се
Коментари Харесай

Разкриха 7 от големите тайни на китайските ресторанти

Ако постоянно ти се е желало да схванеш какво се случва в кухнята на Китайските заведения за хранене, то през днешния ден е щастливият ти ден. Служител в потомствен китайски ресторант, който е прекарал целия си живот там е решил да показа с вас значими неща, които вие евентуално не знаете.

1. Тайната на достоверната Китайска храна е в соса - множеството хора, които в миналото са опитвали да вършат сходни ястия вкъщи, споделят, че домашно приготвени, те надалеч нямат познатия от заведенията усет.

2. Без значение дали вярвате или не тиганът е от решаващо значение при приготвянето на китайски ястия - в случай че мечтаете да приготвите съвършеното китайско по-добре купете Уок и незабавно ще забележите разликата.

3. Тайната на съвършеното пилешко месо е в пърженето - мариновайте месото авансово, сгорещете маслото, пуснете пилешкото в мощно сгорещеното олио, след което намалете силата на котлона с цел да се сготви месото и от вътрешната страна. Веднага, откакто го извадите, до момента в който още е горещо го полейте с подобаващия сос.

4. Ако фотосите на менюто ви наподобяват съвършени не очаквайте, че сигурно ще получите същите ястия и на вашата маса. Голяма част от Китайските заведения за хранене употребяват едни и същи фотоси, когато вършат менютата си.

 Китайско с гъби

5. Не вярвайте на ресторант, който прокламира здравословно хранене и се пробва да ви убеди, че не употребява Мононатриев Глутамат при приготвянето на ястията си - даже и да не прибавят спомагателен подобен, то той сигурно участва в състава на китайските сосове.

6. Храната в Монголски жанр е безспорен разкош- забавна композиция от сладко, пикантно и добре подправено. Ако попаднете на ресторант, предлагащ Монголска кухня не се свенете да поръчате. Ще останете удовлетворени!

7. Нещото, което несъмнено няма потребност да пробвате в китайски ресторант са пържените картофки. Тях ги има на всички места, тъй че е по-добре да не си пропилявате времето и шанса, а да опитате нови, забавни и екзотични усети.

Дано се сетите за тези препоръки, идващия път, когато отворите менюто в кварталния Китайски ресторант.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР