Ако ви е провървяло да имате баба, то няма смисъл

...
Ако ви е провървяло да имате баба, то няма смисъл
Коментари Харесай

Вашата баба е най-голямата благословия в живота ви: Никой не прилича на нея и никой не може да я замени

Ако ви е провървяло да имате баба, то няма смисъл да ви споделяме, че този човек е най-скъпоценният и незаместим за всеки от нас. Никой не наподобява на нея и никой не може да я размени. Защо?
Бабите утешават и успокояват
Нейните прегръдки са най-сладките и умиротворяващи. Тя ви прегръа с такава топлота, че няма никакви подозрения – вие сте под надеждна отбрана.
Без значение на какъв брой години сте: когато настъпят сложни времена, постоянно можете да отидете при баба. Тя ще ви прегърне по този начин както умее единствено тя в целия свят. И всичко към този момент ще ви се коства не толкоз ужасно и разрушително.

Тя ще ви обърне и ще каже: “Ето я светлината в края на тунела. И виж какъв брой е ярка! ”
Любовта на баба е безусловна
Бабите имат голямо любящо сърце. И в него има място единствено за вас. Можете да доведете приятеля си в скъсани дънки и глуповата шапка в нения дом и тя ще ви посрещне с наслада, ще ви нахрани, ше ви ободри със остарели, само че благи смешки.
Любовта на баба е безусловна – тя ще ви обиа каквото и да извършите и както и да постъпите. Уверявам ви, че в случай че спорите с родителите, то баба ви постоянно ще е на ваша страна.

Баба ви е постоянно до вас
Без значение от какво имате потребност в този миг. Баба ви, като добър магьосник, към този момент е тук. Тъжно ви е и желаете прегръдка? Тя към този момент ви е прегърнала. Чаша кафе и просто да поговорите? И тук баба ви няма да ви остави. Тя усеща настроението ви, предугажда желанията ви, тя постоянно ще желае да ви помогне с каквото може.
Тя с часове ще слуша описа ви за работата ви като програмист, който вие украсяват с непознати за нея думи и ще й бъде в действителност забавно. Наистина значимо. Тя ще ви поддържа във вашите увлечения и инициативи, даже в случай че излгжедат фантастични и неуместни.

Най-вкусната храна, приготвена с обич
Разбира се, мама може да ви подготви обичаните спагети със сос, само че по какъв начин мислите – от кое място е научила рецептата! От баба ви, естествено!
Един от най-приятните моменти на посетители на баба е дегустацията на обичаните ястия, които тя е приготвила особено за вас. Това не е просто домашна кухня – това е същинско чудо! Да е приказваме за кутиите с баница и кекс, които ви кара да вземете с вас, даже в случай че 100 пъти се опитате да я убедите, че сте се наяли по този начин, че не можете да дишате.

Разказите за отминали времена
Тя може да ви разкае хиляди истории за тези времена, за които единствено можете да четете и това не е всичко. Това са мемоари за нейното детство, смешни истории-спомени за детството на вашите родители и даже за вашето. Паметта й пази истории, които се предават от потомство на потомство.
Хобито на вашата баба
Вашата баба вероятно има занимание, по което се увлича от дълго време. Всеки път, когато я посещавате, ще ви учи и ще споделя с вас скъп опит. И няма значение защо въодушевление става въпрос. Това може да бъде бридж или градинарство.

Но тя ще споделия с вас своята мъдрост, ще ви разкрие тайните на майсторлъка, за които никой няма да ви опише.
В дома й пък има куп движимости, които сте харесвали с детството си или по-късно и които тя особено пази за вашето идване.
Инфо: webmiastoto

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР