Ако венецуелските пари, преминали през българска банка, не са били

...
Ако венецуелските пари, преминали през българска банка, не са били
Коментари Харесай

Карлос Папарони: Венецуелските пари, преминали през България, може да са легални

Ако венецуелските пари, минали през българска банка, не са били в долари, най-вероятно няма закононарушение, съобщи за „ Хоризонт “ журналистът от „ Форбс “ Кенет Рапоза, който следи от близко обстановката във Венецуела.

Преди седмица опозиционният народен представител Карлос Папарони разгласи в „ Туитър “, че има огромна сума пари на венецуелската петролна компания, минали през България и предопределени за „ Газпромбанк “. Българските управляващи към този момент откриват, че сметките са открити правомерно от юрист в българска банка, а сумата е 60 милиона евро.

Рапоза акцентира, че американските наказания действително засягат парични преводи през банковата система на Съединени американски щати. 

„ Мисля, че всяка страна или банка, която не намира преводите от венецуелското държавно управление или от съответна венецуелска компания като непозволено рискови, може да ги извърши. Защо да не го направи? Независимо какво споделя този човек в „ Туитър “, в случай че трансакцията не е в американски долари, не виждам по какъв начин може да е незаконна “, сподели журналистът от „ Форбс “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР