Ако вече сте избрали вашия онлайн букмейкър сте готови да

...
Ако вече сте избрали вашия онлайн букмейкър сте готови да
Коментари Харесай

Три съвета, които работят за повече успех в спортните залагания

Ако към този момент сте избрали вашия онлайн букмейкър сте подготвени да започнете да залагате на спорт, би трябвало да сте готови и със тактики за залагания, които да ви оказват помощ да успехите бетинг уеб страницата. В тази публикация ще ви предоставим информация за три съвета, които всеки състезателен залагащ би трябвало да вземе поради. Ние знаем, че е да печелят всеки един залог, само че това няма по какъв начин да стане. Все отново тактиките за залагане може да ви оказват помощ да имат повече облаги и да не сте от губещата страна в дълготраен проект.

Никога не преследвайте загубите

Това е може би най-често срещаният съвет в спортните
залагания. В даден миг може да твърдите, че в никакъв случай повече няма да понесете загубите си. Залагащите би трябвало да имат поради, че преследването на загуби не е добра концепция. Това може да ви направи по-бедни и най-после да фалирате. Тенденцията към гонене на загуби е извънредно настояща измежду футболните залагащи. Играчите изгубват надзор, когато няколко подред фиша ги издънят поради една селекция. Тогава те може да потърсят още по-големи залози за изтребване на загубите. Това не е добра концепция. Ако залагате, продължете със същия размер на залога или най-добре си вземете отмора и влезте в букмейкъра след ден.

Проверете всичко деликатно

Проверете още веднъж всеки
залог, който вършиме – значимо е да прегледате  талона си, преди да пуснете фиша. Трябва да се уверите, че всичките ви залози са вярно посочени, преди да ги подадете, когато употребявате уебсайт за онлайн залагания. Представете си, че залагате на тим за победа и по-късно откривате, че сте объркали селекцията. Ежедневно се среща в букмейкърите по целия свят играчи да не печелят поради неточност в избора на фиша си. В цялата  история на букмейкърите нито една компания не е предложила погашение за изгубен залог, тъй че те няма по какъв начин да ви оказват помощ. Грешката е ваша и би трябвало да ревизирате всичко деликатно, с цел да я избегнете.

Не правете
залог след залог

Някои хора не се опасяват, с цел да реализиран задачите си. Това, въпреки това, може да е проблематично, в случай че сте залагащ на спорт. Много от новобранците в спортните
залагания които научават няколко неща, вършат леки изследвания и по-късно залагат на всяка среща онлайн или в тиража на букмейкъра. Важно е да се означи, че не всеки мач или съревнование ще си коства да се залага. Например в букмейкъра Сезам всеки ден ще се натъкнат на стотици мачове. Няма смисъл да залагате на множеството от тях. Проучете и изберете 2-3 положителни срещи за залог, които действително си костват. Важно е и коефициентите да дават отговор на действителните шансове. Понякога не си коства да вършиме залози на ниски коефициенти на привидно сигурни мачове. Изберете подобаващи селекции за игра, премислете залога си и го поставете, като е доста евентуално денят ви да е сполучлив с два, три или четири залога, вместо в случай че сте създали 10 или повече фиша.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР