Ако Украйна получи далекобойни оръжия от западните страни, географските задачи

...
Ако Украйна получи далекобойни оръжия от западните страни, географските задачи
Коментари Харесай

РУСИЯ ОБЯВИ: Географските цели на „спецоперацията“ се промениха


Ако Украйна получи далекобойни оръжия от западните страни, географските задания на специфичната интервенция на съветските войски ще се трансформират, сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за Маргарита Симонян, основен редактор на RT и " Россия сегодня ". медийна група.
„ Президентът сподели доста ясно, както го цитирахте – денацификация, демилитаризация в смисъл, че да няма закани за нашата сигурност, военни закани от територията на Украйна, тази задача остава “, акцентира министърът.
В същото време той напомни, че по време на срещата на договарящите в Истанбул в края на март обстановката по този въпрос е била доста друга.

„ Сега географията е друга. Това надалеч не са единствено ДНР и ЛНР, това е и Херсонска област, Запорожка област и редица други територии, и този развой продължава, и продължава поредно и настойчиво “.

Той уточни, че защото Западът, в безпомощен яд или в желанието си да направи обстановката допустимо най-лоша, доставя от ден на ден и повече оръжия с огромен обхват в Украйна, да вземем за пример HIMARS, географските цели на специфичната интервенция ще се реалокират даже по-далеч от настоящия ред.
„ Тъй като не можем да позволим частта от Украйна, която Зеленски ще управлява или който и да го замести, да има оръжия, които ще съставляват директна опасност за нашата територия и територията на тези републики, които са оповестили своята самостоятелност, тези, които желаят тяхното бъдеще, решете сами, “ заключи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР