Ако трябва да дадем определение на вота на недоверие с

...
Ако трябва да дадем определение на вота на недоверие с
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Вотът на недоверие беше уговорен мач

Ако би трябвало да дадем определение на вота на съмнение с две думи, то той може да се назова един уречен мач. Това сподели в утринния блок на "България он ер " ръководителят на "Движение България на жителите " Димитър Делчев.

Всички чуха изявлението на Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила, че ГЕРБ нямат опция, т.е. беше ясно, че Движение за права и свободи не възприемат себе си като такава и заради този факт нямаше по какъв начин да бъдат дейни в набирането на поддръжка. Българска социалистическа партия от своя страна също нямат особени сили, тъй като точно по тематиката за битката с корупцията отсъстват към този момент 25 години, означи още той.

Делчев съобщи, че до момента в който "фалшивият " избор на съмнение е протичал в Народното събрание, същинският е бил на улицата под формата на митинги срещу корумпирания модел на ръководство на страната от държавното управление на Борисов.

Именно този избор на съмнение рано или късно ще даде резултат, тъй като ГЕРБ нямат отговори на най-важните въпроси - по какъв метод ще се преборят с корупцията, по какъв начин ще обезпечат върховенството на закона и по какъв начин ще създадат по този начин, че България да не бъде най-бедната и изоставаща страна в Европейския съюз, разяснява той.

Пред дни "Движение България на жителите " изиска от президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила да наложи несъгласие върху Закона за частната охранителна активност, откакто Народното събрание одобри промени в него, които дават право на частните охранители да правят арести на хипотетични нарушители, до момента в който пристигна полиция.

С приемането на оферти от Министерски съвет план държавното управление и болшинството обявятат капитулацията си в бранш "Сигурност ", невъзможността си да се оправят с опазването на сигурността на българските жители и цялостен отвод да реформират системата, разяснява Димитър Делчев.

По думите му е неприемливо хора без специфична подготовка да имат полицейски пълномощия и да носят оръжие, с което могат да убиват. Според него този закон дава опция на феодалните кметове да си наемат частна войска, която да ги пази от жителите и закона и да постанова принуда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР