"Ако трябва да бъда честен доволен съм от побесата и

...
"Ако трябва да бъда честен доволен съм от побесата и
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Трудно ще изкараме с 16 човека

"Ако би трябвало да бъда почтен удовлетворен съм от побесата и характера. Много пъти повторих, че с броя футболисти, които имаме, ще ни е мъчно да играем на два фронта. Няма смежест, няма динамичност. Изморени са. Видя се, че нямаше настъпателност и динамичност. Но за жалост това е съставът, с който би трябвало да се борим до Нова година. Ботев са един добър тим, изключително във фаза офанзива. Отбор, който може да сътвори проблеми на всеки ", разяснява старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо след успеха с 2:1 над Ботев.

Попитан за обстановката с Върджил Мисиджан, Димитров отговори: "Не желая да разясня тази тематика. Надявам се скоро всичко да се реши и да стартира да играе, тъй като за нас е значим футболист. "

"Ще търсим да дадем отмора на главните футболисти. Трудно ще изкараме в този цикъл с 16 индивида. Ще опитам да върша ротации ", сподели Димитър Димитров запитан за идния мач за Купата на България.

Колкото до положението на едно от новите попълнения Рафаел Форстър, Димитров сподели: "Не е в положително положение физически. Надявам се да натрупа нужната физическа подготовка и мощ, с цел да ни помогне. "

"Доволен съм от футболистите, с които разполагам, само че са малко като численост поради това, че играем на няколко фронта. Винаги се постанова някой да играе през три дни мачове ", добави Димитър Димитров, а за борбата за първото място в елита, експертът съобщи:

"Битката ще продължи допускам до края. Естествено, че за нас всеки мач е значим. Не би трябвало да изоставаме от в тази ситуация водача ЦСКА. Знаете, че и Левски направиха сериозна селекция. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР