Ако той започне да я стяга, тя разбира, че е

...
Ако той започне да я стяга, тя разбира, че е
Коментари Харесай

Лили Иванова Най-Накрая Разкри Най-Съкровената Си Тайна! Това Обяснява Всичко!

Ако той стартира да я стяга, тя схваща, че е качила килограми и неотложно стартира диета, с цел да изгори непотребните мазнинки.

За последните две десетилетия изпълнителката на „ Детелини “ се е разделила единствено един път с обичаното си украшение. Наложило се да смъкна синджирчето по време на фотосите за най-известното мъжко издание „ Плейбой “. Но оттогава тя не е сваляла бижуто и за момент.

Години наред тя се придържа към един извънредно здравословен табиет. Всеки ден на звездата стартира с изпиването на чаша топла вода. Обикновено към течността тя прибавя лъжица мед и няколко капки лимон, написа Марица.бг, базирайки се на „ Уикенд “.

Лили Иванова повтаря този обред и вечерта. Но с тази разлика, че към същото количество вода тя прибавя и сок от половин лимон. Менюто на безконечната Амбър изобилства от пчелен мед.

Тя не се разделя с пчелния артикул даже по време на театралните си изяви. В паузите по време на концертите си, Лили Иванова наложително употребява по лъжичка от пчелния артикул.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР