Ако тази конфронтация не се спре, тя ще пречи на

...
Ако тази конфронтация не се спре, тя ще пречи на
Коментари Харесай

Бойко Борисов Изригна: Да Си Мерят Повече Думите!

Ако тази борба не се спре, тя ще пречи на всеки един, който победи на изборите. Така че аз не се въвеждам въобще в тази тематика ", съобщи той в отговор на въпрос за абсурда " Ало, Банов съм " и обвиняванията на Българска социалистическа партия към министъра на културата Боил Банов в корупция, заобикаляйки съответен коментар по тематиката.

" Хората чакат всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да употребяват - учебни заведения, детски градини, инфраструктура, просвета и всичко останало. Оставям на другите - който желае да се заяжда, да прави компромати - ние всички избори сме ги минали в такава обстановка. Плащат на 50 души, излизат, викат, само че дано да покажат те какво са създали през годините. Когато работиш, някой все ще ти откри недостатък - на другите оставям да подлагат на критика, те няма какво покажат, че са създали ", добави Борисов, представен от " Фокус ".

" Досега бях на Аязмото и мисля, че десетки и стотици хора там започнаха да се снимат. Направих една социология - нямаше нито един, който да каже, че не е прелестно направено като парк. Новият парк и артилерийският също се прави, както бях поел ангажимент пред военните - дадох пари на Общината, с цел да създадат там още един прелестен парк за Стара Загора. Така, че това, което сме поели като ангажимент да изградим, ще го осъществим в цялостния размер. Старозагорци ги питайте един по един по алеите, един нямаше да ви каже, че не му харесват ", посочи още министър председателят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР