Ако търсите тайната на сияйната кожа, може би ще искате

...
Ако търсите тайната на сияйната кожа, може би ще искате
Коментари Харесай

Камерън Диас не си мие лицето

Ако търсите тайната на сияйната кожа, може би ще желаете да последвате стъпките на Камерън Диас - актрисата неотдавна разкри, че в никакъв случай не мие лицето си. 49-годишната Диас взе присъединяване в подкаста " Rule Breakers " на Мишел Визаж и описа на звездата от " RuPaul's Drag Race ", че се е отдръпнала от някои публични упования и правила, откакто се е отказала от Холивуд преди години.

Тя признава:

" Аз съм безспорна жертва на всички публични обективизации и употреби, на които са подложени дамите. В избрани моменти и аз самата съм се поддавала на всички тях. "

Докато доста звезди продават скъпи артикули за хубост в наши дни, звездата сподели, че е " звяр ", когато става въпрос за личната ѝ грижа за кожата - или за неналичието на такава, написа life.dir.bg.

" Буквално последното нещо, за което мисля всекидневно... сякаш може би въобще не мисля денем, е по какъв начин наподобявам ", сподели тя. " Буквално не върша нищо.. "

Въпреки че приема естествената си хубост, тя споделя, че " два пъти месечно " поставя един от " милиардите си артикули " върху лицето си. " Един път прави работа, нали? Това ли е всичко, което би трябвало да направя? " - пошегува се тя.

Диас, която се омъжи за Бенджи Мадън през 2015 година и роди щерка си през 2020 година, в действителност ръководи марка вино, наречена Avaline, само че не очаквайте скоро козметична марка от тази актриса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР