Ако търсите куче за домашен любимец, но още не сте

...
Ако търсите куче за домашен любимец, но още не сте
Коментари Харесай

Ако си търсите домашен любимец, може да го откриете тази неделя в Морската градина

Ако търсите куче за домакински любим, само че още не сте намерили подобаващото животно, може да откриете своя нов четириног другар още тази седмица.

На 09 октомври, неделя, от 10:00 до 14:00 часа в Морската градина до Пантеона всеки ще има опция да се запознае с част от жителите на Приюта за безстопанствени кучета на Община Бургас и да открие своя нов другар.
-->
Осиновителната акция е под надпис „ Любовта няма порода “, а нейни основатели са Община Бургас и партньорски организации.

По време на самодейността всеки ще има опция да се срещне от близко с харесано от него животно, да го разноски, погали и при предпочитание да го вземе в своя дом. Питомците на приюта са обезпаразитени и имунизирани, като за тях са полагани всички нужните грижи, от които се нуждае едно животно.

По време на събитието ще може да научите забавна информация по какъв начин се прави осиновяването, какви са изгодите от него и кои са най-важните грижи, които би трябвало да полагате за домашния любим.

Практиката за осиновяване на домашни любимци е публикувана в доста страни, като тя става все по-предпочитана вместо закупуването на скъпо породисто животно.

Заповядайте, вашият нов четириног другар ви чака!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР