Ако търсим вината в другите няма да ни помогне. Това

...
Ако търсим вината в другите няма да ни помогне. Това
Коментари Харесай

Плевнелиев: Ако не влезем в Еврозоната на 1 януари 2023 г. вратата ще бъде затворена за години напред

Ако търсим виновността в другите няма да ни помогне. Това разяснява президентът Росен Плевнелиев относно неприемането на България в Шенген в ефира на БТВ. 

Към днешна дата сме неспособни да реализираме стратегически цели, поради разделянето, в което попаднахме. Европейския съюз е платформа за демократично и спокойно развиване на страните. Ако сами не можем да подредим къщичката си, няма по какъв начин другите да ни оказват помощ, добави президентът Плевнелиев.

По думите му е вярно да работим с останалите страни от Съюза.

Трябва да минем в режим на национално единодушие, да разберем че да завърши чакането на българите по опашките – припознаваме го като народен приоритет. Трябва да си даваме сметка, че Еврозоната ще бъде последния трен за България.

Ако не влезем на 1 януари 2023г. ще се затвори една врата за няколко години напред. Необходимо е обединяване на институции. Последната стратегическа цел, която постигнахме беше през 2019 година да влезем в чакалнята на Еврозоната, означи Плевнелиев.

Той бе безапелационен, че имаме потребност от работещо държавно управление.

Проф. Габровски е извънреден човек, умен, самостоятелен. Той ще има верния метод, с цел да успеем. Има и верните цели.

Този човек познава всички страна, той ги е лекувал. Той е извънредно значима фигура. Трето има извънредно значими цели и може да откри верните хора, изясни Плевнелиев.

Относно връчването на третия мандат, президентът Плевнелиев разяснява: Чудесно би било Демократична България да получи третия мандат.

Според мен Демократична България не могат да излязат от сянката на „ Продължаваме промяната “, до момента в който Българска социалистическа партия съумя да се отскубне.

Предполагам, че президентът ще избере сред Българска социалистическа партия и „ Български напредък “. Политическата поддръжка за това държавно управление ще бъде на база целите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР