Ако сте в Пловдив днес, непременно се отдайте на седмото

...
Ако сте в Пловдив днес, непременно се отдайте на седмото
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, гледайте новия филм на Уди Алън Фестивал...

Ако сте в Пловдив през днешния ден, безусловно се отдайте на седмото изкуство.

Новият филм на Уди Алън “Фестивалът на Рифкин” ще има две прожекции от 19:00 и от 20:45 часа на " Киномания " в Лъки Дом на киното.

Семейна двойка американци се озовава на кинофестивала в Сан Себастиан, където са завладени от магията на събитието, хубостта и очарованието на града и приказния свят на филмите. Самият Уди Алън може да бъде разпознат в цели два персонажа: невротичен нюйоркски професор по кино, който се пробва безрезултатно да напише великия американски разказ, както и „ кошмарното дете “ – млад и съвременен режисьор, по който се увлича брачната половинка на основния воин. Фестивалът на Рифкин е носталгичен, сантиментален и подигравателен филм, какъвто единствено занаятчия като Уди Алън може да направи.

В 18:30 часа е началото на кино лентата на Педро Алмодовар “Човешкият глас”. 30-минутната продукция с присъединяване на Тилда Суинтън споделя за жена, която следи по какъв начин отминава времето, застанала край куфарите на досегашния си ухажор (за който се допуска, че ще пристигна да ги вземе, само че по този начин и не пристига). Край нея се щура кучето й, което не е схванало, че стопанинът му го е напуснал. Две живи същества са принудени да се оправят с изоставянето.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР