Ако сте си купили SD или HD филми от Google

...
Ако сте си купили SD или HD филми от Google
Коментари Харесай

Google Play ще ъпгрейдне безплатно вашите HD филми до 4K

Ако сте си купили SD или HD филми от Гугъл Play в предишното, не пропускайте да се възползвате от новата алтернатива на колоса. Стартирайте приложението Movies & TV и то ще ви каже дали сбирката ви има право да получи ъпгрейд до 4К качество без никакви разноски. Ако такива версии са налични, ще може да стриймвате филмите си в много по-високата резолюция.
Освен това, Гугъл разгласи, че повече няма да таксува в допълнение за 4К филмите в каталога си. Те ще костват толкоз, колкото и общоприетата HD версия. Apple вкара сходна „плоска такса“ през предходната година, тъй че в този момент Гугъл просто връща салдото.

Като спомагателен бонус, ще може да стриймвате 4К наличието непосредствено през приложението Movies & TV на съвместими умни тв приемници на Samsung . Досега за сходна функционалност ви трябваше джаджата Chromecast Ultra.

Това не е единственото партньорство на Гугъл с водещите ТВ производители. Скоро директното стриймване на 4К филми ще стане допустимо и на LG тв приемници, а 4К моделите Sony Bravia пък ще получат HDR поддръжка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР