Ако сте пушач повече от 5 години, най- вероятно имате

...
Ако сте пушач повече от 5 години, най- вероятно имате
Коментари Харесай

Прочистете белите дробове от никотина с този чуден еликсир

Ако сте пушач повече от 5 години, най- евентуално имате бронхит – който се характеризира с продължителна кашлица. Най-добре е да се простите с цигарите, само че в случай че не можете да извършите това, предлагаме ви една рецепта- балсам за белите дробове, която да включите в дневния си хранителен режим.

Бял и червен лук

 Лук

Има доста изгоди от белия и аления лук. Той има антиканцерогенен резултат и чудесно работи за доста типове рак. Лукът е изключително ефикасен в профилактиката на разнообразни респираторни инфекции.

Джинджифил

 Джинджифил

Тази антична източна фалшификация от дълго време е известна със своите чудотворни лечебни сили. Джинджифилът е ефикасен за премахване на слуз от белите дробове на пушачите.

Куркума

 Куркума

Тази жълта фалшификация, богата на витамини и минерали, съдържа омега-3 мастни киселини. Куркумата има антивирусни- и антибактериални свойства, лекува рак и е целесъобразно да я включите в дневния си хранителен режим.

Рецепта за запарка, която почиства белите дробове на пушачите

лук – 400 г

вода – 1 литър

кафява захар – 400 г

куркума – 2 с.л.

джинджифил – 3-4 см корен (обелен)

Налейте водата в тенджерата, прибавете захарта, поставете на огъня и оставете да заври. Добавете нарязаният лук на четвъртини и настъргания корен джинджифил. Добавете куркумата и като заври, намалете огъня.

Варите на слаб огън, до момента в който течността намалее на половина. Изсипете сместа в стъклен буркан и откакто се охлади изцяло, поставете затворения буркан с похлупак в ледник за предпазване.

Взимайте по 2 с.л. от сместа всеки ден - заран на празен корем, а вечер - 2 часа след вечеря.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР