Ако сте почитатели на грима и качествената козметика, много добре

...
Ако сте почитатели на грима и качествената козметика, много добре
Коментари Харесай

Не си давайте парите за тези козметични продукти

Ако сте фенове на грима и качествената козметика, доста добре ви е позната алтернативата в магазина – заслужава ли си да дам толкоз пари за нещо?

Понякога по-скъпите артикули са доста изкушаващи, а в главата ни постоянно има едно гласче, което споделя “Получаваш това, за което плащаш ”. Но дали в действителност качеството оправдава средствата? Оказва се, че това зависи от самия артикул. За някои в действителност си заслужава да похарчим повече, за други – можем да се задоволим с по-достъпната версия.

Лосиони за тяло

Повечето артикули за грижа за кожата, които идват с етикета “луксозен ”, са безусловно ненужни. Частите на тялото ни, които непрестанно са изложени на показ, като ръцете, лицето и деколтето, заслужават качествени артикули, които ни пазят от слънцето и други нездравословни въздействия на околната среда.

За останалата част прекрасен лосион с прелестен мирис и задоволително хидратиращи свойства е най-хубавият избор, без значение от цената му.

Продуктите за баня

Пяна за вана, душгел, соли за вана… нито едно от тези неща не си заслужават огромната инвестиция. И скъпите, и по-достъпните артикули имат една и съща формула.

По-високата цена нормално се дължи на качеството на ароматните масла, които се употребяват в изработката им, а някои хора избират естествените натурални аромати пред синтетичните. В последна сметка парите, които даваме, отиват само за миризмата на душгела или пяната, тъй че умерено можете да изберете тези с най-приятен мирис за вас.

Спирала

Гримьорите са единомислещи, че спиралата е най-купуваният козметичен артикул в света. Всички спирали обаче са доста близки във връзка с формула и резултат. В множеството случаи плащаме за опаковката и рекламата.

Всъщност, някои артикули на влиятелните марки са създадени точно за да имитират някои от положителните спирали междинен и невисок клас. Именно по тази причина при спиралите желаните постоянно са тъкмо тези, чиято цена е налична.

Стилизиращи артикули за коса

Ако би трябвало да избирате сред гел, лак или пяна от магазина и такива, които фризьорът ви ви предлага, постоянно избирайте елементарните. Защо? Разликата сред тези артикули най-често е единствено времето, което им лишава, с цел да подействат. Фризьорите употребяват артикули, които фиксират косата доста бързо, с цел да могат да преминат към идващия клиент. Освен това имат и по-добър взор върху косата ви и могат да си разрешат да работят върху цялата й повърхност по едно и също време, до момента в който вие не можете.

Вкъщи ни би трябвало време, с цел да успеем да се оправим с уредите, а същото се отнася и за фиксацията, ето за какво тези артикули са по този начин създадени, че да работят по-бавно.

Лак за нокти

Няма значение дали лакът ви е напълно елементарен, или пък коства 20-30 лева В множеството случаи формулата им е една и съща, а ние плащаме за дизайна на шишенцето, марката и от време на време цвета. Избягвайте обаче прекомерно евтините лакове, качеството им постоянно е под подозрение.

Тези от междинния ценови клас са добър избор, изключително в случай че четката им е хубава. Ако сте удовлетворени от метода на нанасяне и трайността на цвета върху ноктите, значи няма никакъв смисъл да сменяте марката.

Почистващи артикули за лице

Добрият препарат за разчистване на разположение, който е задоволително гальовен към кожата, би трябвало да бъде част от бюти рутината на всяка жена. Освен в случай че не обичате аромата или опаковката на по-скъп артикул, който сте употребили, умерено можете да се доверите и на алтернатива от аптеката. Най-добрата инвестиция за всеки вид кожа е прекрасен серум или хидратиращ артикул.

Генералното предписание е, че най-голямо значение за кожата има това, което последно слагаме върху нея. Така че изберете по-евтин измиващ артикул, само че инвестирайте повече в крем за лице, който ще нанесете след него.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР