Ако сте отдавна част от една връзка и най-после сте

...
Ако сте отдавна част от една връзка и най-после сте
Коментари Харесай

8 сигурни знака на неискрената любов

Ако сте от дълго време част от една връзка и най-сетне сте се решили да изречете заветното „ Обичам те! “, само че насреща сте получили неудобно безмълвие, най-вероятно нещо не е наред. Сигурно сте се почувствали доста неуместно, само че в случай че върнете лентата обратно, сигурно е имало знаци за това.

Ето признаците на подправената обич:

1. Демонстрира любовта си повече в обществените мрежи или пред другите, само че не и когато сте единствено двамата.

Ако сътрудникът ви непрекъснато качва фотоси в обществените мрежи, които целят да показват какъв брой сте влюбени, е сигурен знак за неустановеност и престореност. В допълнение към това: в случай че сътрудникът ви се държи благо с вас единствено пред приятелите ви и въобще на публично място, това е голяма алена точка. Любовта не може да се изключи, когато сте уединено вкъщи.

Затова, в случай че нежността ненадейно изчезва, когато сте сами, а безмълвие и тишина се възцаряват, наподобява, че вашият сътрудник разиграва любовна режисура единствено за пред света. 

2. Разговорите ви са по-сухи и от пустинята Сахара.

Здравословната и здрава интимна връзка допуска открити диалози. И двамата сътрудници би трябвало да умеят да споделят с половинката си възприятията си, да приказват за себе си и за света, който ги заобикаля.

Ако сътрудникът ви не ви заговаря, в случай че не желае нещо от вас, това не е на добре. Опитвате се да заговорите на някоя по-сериозна тематика, само че той остава безразличен. Очевидно връзката ви го отегчава.

3. Опитва се да промени вас и навиците ви.

Със сигурност идеални хора няма и сигурно и двамата имате по нещо, което не харесвате у другия. Във подправената връзка сътрудникът ви евентуално ще желае да промени нещата, които не харесва у вас. Ще изиска да извършите компромис със себе си, с цел да отговорите на неговите показа за идеалната жена.

Всичко това значи, че сътрудникът ви слага себе си пред вас. Ако не се интересува от вашите усеща и фантазии, потребности и показа за живот, има проблем.

4. Не ви спомага, с цел да разрешите проблемите между тях.

Конфликтите и неразбирателствата са част от всяка връзка. В това няма нищо ужасно. Страшното е, когато не се търси път, с цел да се разрешат. И двамата би трябвало да приемете отговорността си, тъй като истината е постоянно някъде по средата.

Ако сътрудникът ви просто прекъсва диалозите или излиза безгласен и просто чака бурята да утихне, това значи, че той не се интересува същински от тази връзка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР