Ако сте млада майка, която скоро е претърпяла тежка раздяла

...
Ако сте млада майка, която скоро е претърпяла тежка раздяла
Коментари Харесай

Емилия Лозанова: До ден днешен всички ми се чудят на либералността

А ко сте млада майка, която скоро е претърпяла тежка разлъка сте на вярното място, тъй като в новия епизод на The Voice Cast ви срещаме с историята на Емилия Лозанова. Тя е мощна млада жена, начин на живот блогър, инфлуенсър, майка, а от скоро и бизнес дама със лична организация за цифров маркетинг, само че може би е най-разпознаваема като някогашната жена на Даниел Бачорски. С нея разговаряхме за човешките връзки, за майчинството и провокациите да бъдеш млада майка, която лекува рани и в последна сметка съумява да бъде благополучен и пълностоен човек.

Случвало й се е хората да я бъркат за сестра на Николета Лозанова, което приема за комплимент. Но споделя, че не е от тези, които непременно се стремят на наподобяват безупречно, тъй като няма съвършени хора. Не се тормози персоналният й живот да бъде на показ и не си разрешава да играе функции. Показва това, което е в цялостният си натюрел.

Засегнахме и тематиката с риалити шоуто на семейство Бачорски „ Бачорски и златната ябълка “, в което тя също взе присъединяване. Разказа за момента, в който е получила покана  да изложи своята позиция по отношение на връзките и раздялата им с Даниел Бачорски, само че в началото тя изрично отхвърля. Ако ви е любопитно кой или какво трансформира събитията и за какво някои от роднините й са се разстроили след излъчването им, гледайте целия епизод. А откакто към този момент епизодите на риалитито с нея са факт, тя споделя: „ Аз съм много самонадеяна. До момента постоянно съм правила нещата, както аз съм ги усещала и както на мен ми се е желало “.

Емилия изрично декларира, че хорското мнение не я вълнува, не е нейн коректив и изяснява, че това е едно от нещата, които са значими, с цел да водиш спокоен живот и да си в мир със самия себе си. Не чете мнения, забранила е на хората към нея да й изпращат такива, не дава отговор на упреци и не си разрешава да изпада в пояснителен режим пред аудиторията си.

Разкрива още за срещата си с Виктория Капитонова, за връзките им и усещанията от нея:

„ Когато излезе реалити шоуто, в което Капитонова участваше и надлежно целият хейт се насочи върху нея, аз бях от дребното, които не си трансформираха въобще мнението за нея... Не е имало миг, в който да е имало нещо, което да не съм харесала или каквото и да е. И си припомням дори, че когато съм го заявявала и мен доста ме хейтнаха: „ Ау, по какъв начин може, значи щом я харесваш нея, ти си същата. “ - споделих „ Добре “ “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР