Ако сте млад, образован и търсите препитание в България, то

...
Ако сте млад, образован и търсите препитание в България, то
Коментари Харесай

Пет идеи за бизнес с малък бюджет

Ако сте млад, просветен и търсите прехранване в България, то е време да се насочите в дадена област. Какво по-хубаво от това, региона да е с дребен първичен капитал. Както се споделя, с пари всеки може, само че да се развие бизнес с дребен капитал, това към този момент е изкуство.

Представяме Ви пет бизнеса, които можете да отворите с капитал под 2000 лв..

Статията е взаимствана от този блог.

1. Финансовите пазари – присъединяване

Финансовите пазари станаха толкоз известни, че доста хора, без да усетят, от занимание трансфораха трейдването в собствен главен източник на приход. След като определите бюджета си – и 1000 лева са изцяло задоволителни – преценете дали желаете да сте трейдъри, или пък желаете да извършите нещо по-креативно. Просто се превърнете във финансов консултант на новак състезател на пазара.

2. Създай свое мобилно приложение (app)

В редица развити страни, даже студенти и възпитаници към този момент печелят от приложения. Ако не можете да създадете самичък мобилно приложение, потърсете някоя дребна IT компания или програмист на свободна процедура (freelancer), което би ви коствало сред 1000 и 2000 лв.. Останалите средства може да вложите в онлайн реклама или да инвестирате в блог или лендинг страница, с цел да натрупате по-голяма публика.

3. Дропшипинг

Най-лесно е непосредствено да се присъедините към комерсиалната мрежа на eBay, макар че в днешно време от ден на ден компании оферират опцията за дропшипинг на своите сътрудници. Дали ще отделите 1000, или 2000 лева е ваш избор, само че по-голямата сума ще ви даде по-добър старт, защото ще можете да поемете по-голям размер от стока, която, на собствен ред, да продадете за повече пари. Единствените разноски, които са свързани с това бизнес начинание, са свързани с таксите за издание на стоките или за основаване на онлайн магазин, в който непосредствено да ги качите.

4. Сватбена организация

В изпълненото в динамичност всекидневие мъчно ни остава време да планираме значимите моменти в живота си, като да вземем за пример сватбата. Все повече хора се обръщат към сватбени организации, които да провеждат дълго мечтания ден. Такава организация можете да откриете и вие, с не повече от 2000 лева, които да разпределите за дребен офис, каталози и книги с интериорни и декоративни решения и създаване на корпоративен уеб страница.

5. Почистваща компания

Обадете се на всички ваши познати и другари, на които им е писнало да бъдат безработни, да работят някъде без трудов контракт или за необикновено ниска заплата и си изградете собствен личен експертен екип по хигиената. Дори да не съумеете да привлечете самостоятелни клиенти първоначално, повярвайте, компаниите и офисите ще се редят на опашка за вас, тъй като в последно време Инспекцията по труда се е активизирала и не оставя нито една компания без санкция за неприятни работни условия.

Общо взето, в бранш „ услуги “ каквото и да захванете, ще ви би трябвало предпочитание, хъс, умения, и дребен бюджет. В публикацията, към която посочихме линк нагоре, можете да научите още детайлности и любопитни препоръки, ако стартирате нов бизес.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР