Ако сте мъж - дразни ли ви, когато разберете или

...
Ако сте мъж - дразни ли ви, когато разберете или
Коментари Харесай

10 причини, поради които приятелката ви флиртува с други мъже

Ако сте мъж - нервира ли ви, когато разберете или видите, че приятелката ви флиртува с непознати мъже? Има цели 10 аргументи, заради които тя наподобява толкоз заинтригувана от всеки човек, който ѝ се изпречи на пътя.

Имайте поради, че има девойки и дами, които се пробват да привлекат вниманието на всеки ходещ човек от мъжки пол.

Въпреки че е такава жена може да е досадна и да ви побърква, тя евентуално си има своите аргументи да го прави. Може и даже да не осъзнава, че в действителност тя е приключена кокетка! Вероятно е просто да си мисли, че дейностите ѝ са другарски, и да не осъзнава, че се отдалечава от вас, като че ли си търси нов мъж.

Ето 10-те аргументи, заради които приятелката ви може да флиртува с други мъже:

1. Забавно е

Не може да се отхвърли, че флиртът е извънредно занимателен. Интересно и занимателно е да разговаряш с чужд и да предизвикаш химическа реакция. Вероятно и вие самите смятате, че е занимателно да флиртувате с други хора, даже и да си имате другарка. Стига да е безопасен флирт, може да е здравословно и за двама ви да се чувствате задоволително удобно във връзката си, с цел да флиртувате почтено.

 флирт

2. Тя е несигурна

Много дами, които изпитват потребност да флиртуват с други хора, даже в случай че са обвързани с някого, имат проблеми с несигурността. Когато флиртуват, те са уверени, че са задоволително привлекателни, с цел да им обърне някой внимание.

Ако страдат от ниско самочувствие, евентуално ще флиртуват, с цел да се почувстват по-добре. Ако сте мъж, един от методите да намалите това е да се уверите, че тя се усеща уверена. Хвалете я доста и я карайте да се усеща мечтана.

3. Тя просто желае внимание

Някои девойки желаят повече внимание от други. Това също върви ръка за ръка с несигурността. Това обаче не постоянно е по този начин.

Може би тя е от девойките, които постоянно желаят да са в центъра на вниманието. И по какъв начин другояче би получила това мъжко внимание? Флиртът може да е единственият ѝ инструмент за привличане на в допълнение внимание от всички момчета към нея.

4. Може би не флиртувате задоволително с нея

Ако не получава от вас това, от което се нуждае, когато става въпрос за флирт, тя ще потърси друго място, с цел да си го получи. Това не значи, че тя въобще не ви желае, а че желае да флиртува с вас, само че вие не сте заинтригувани за го вършиме.

Ако това е просто смешка, която тя търси, няма за какво да се притеснявате. Вероятно е почтена. Но в случай че желаете тя да спре, започнете играта на флирт и я накарайте да разбере, че няма потребност от това развлечение другаде - то е тъкмо пред нея. 

 флирт

5. Може би желае да види какъв брой сте ревностни

Някои девойки обичат да виждат, че мъжът им се грижи за тях. Един от методите за това е ревността. За някои дами ревността значи, че ви е задоволително грижа за тях.

Ако не говорите доста за това какъв брой ви е грижа за нея, тя може да флиртува, с цел да ви го показва. Ако сте по-открит за възприятията си, тя евентуално ще флиртува по-малко.

6. Може би тя желае да скъсате с нея

Макар да звучи извънредно е правилно е, че някои дами употребяват тази тактичност, с цел да ви накарат да ги напуснете. В доста случаи това се дължи на неспособността им да скъсат с вас.

Може да се усеща в капан и нещастна във връзката си, само че просто не знае по какъв начин да я приключи. Така че тя употребява флирта като метод да ви разстрои задоволително, с цел да я напуснете.

 флирт

7. Тя даже не знае, че флиртува

Понякога приятелката ви може просто да е другарски настроена. Има дами, които в действителност се пробват да бъдат учтиви, само че по някаква причина вместо това се оказва, че флиртуват.

Такъв вид може да е и вашата другарка. Може би тя е персона, която наподобява по-кокетна от другите. Не предполагайте, че флиртува, в случай че постоянно е блага с хората, които среща.

8. Тя желае да се махне от вас

Това неведнъж е самата действителност. Някои дами в действителност флиртуват с други мъже, с цел да видят по какъв начин приятелите им се изнервят и разстройват.

За да я спрете, просто не обръщайте внимание на флирта ѝ и не се разстройвайте. Ако тя забележи, че не ви прави нищо, ще се успокои и ще спре с досадното си кокетничене.

 флирт

9. Не е удовлетворена от връзката си

Ако тя търси внимание, обвързаност и флирт другаде, може би не е удовлетворена от настоящето си състояние. Ако беше същински щастлива, нямаше да изпитва потребност да се обръща към други мъже, с цел да задоволи потребностите си.

Открийте какво ѝ липсва и ѝ го дайте! Това сигурно ще понижи нейния флирт с други мъже и даже ще укрепи връзката.

10. Скучно ѝ е

Може би ѝ е скучно! Флиртът е занимателен и трогателен и в случай че тя го прави постоянно, може да не усеща, че получава тези неща от вас. Това постоянно се случва след " медения месец ".

Ако този трогателен нов миг във връзката ви завърши и двамата към този момент сте се почувствали добре и сте привикнали един с различен, потърсете нови способи да възвърнете изчезналото неспокойствие и доверие.

Прекалено флиртуващата жена може да аргументи доста проблеми в една връзка. Преди да се разстроите, помислете за тези вероятни аргументи, заради които тя флиртува с други мъже, и какво можете да извършите, с цел да ограничите флирта ѝ. И в случай че всичко друго се провали, поговорете с нея умерено за това.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР