Ако сте израснали през 90-те, няма начин да не помните

...
Ако сте израснали през 90-те, няма начин да не помните
Коментари Харесай

Помните ли Ник Картър от Backstreet Boys? Вижте го днес

Ако сте израснали през 90-те, няма метод да не помните момчешката група, която бе шлагер по това време – Backstreet Boys. Разбира се, най-обичаното лице от бандата бе това на Ник Картър. Хубавецът обаче от дълго време не се появява под светлината на прожекторите, още повече след обвиняванията в обезчестяване през 2017 година. Ето какво се случва с него през днешния ден.

Ник Картър се причислява към Backstreet Boys, когато е единствено на 12. Семейната му история е объркана и проблематична - татко му изневерява, а майка му е властна жена, която има навика да краде от синовете си. Около 2000 Ник към този момент съществено злоупотребява с алкохола и опиатите поради напрежението към момчешката тайфа.

През 2002 Картър е задържан за първи път при сдърпване в нощен клуб в Тампа, Флорида. Образът му на положително момче стартира да се пропуква. През 2005 година е арестуван още веднъж, този път в Калифорния и в нетрезво положение зад кормилото. Диагностициран е с кардиомиопатия и медиците са безапелационни, че е породена от злоупотребата с алкохол и вещества. След това Ник се „ взима в ръце”, само че идващият огромен удар за него се крие зад ъгъла.

На 12 януари 2012 година сестрата на Ник, Лесли, умира от свръхдоза лекарства единствено на 25-годишна възраст. Оставя дъщеричка на 10 месеца. В момента той не контактува с никого от семейството Картър, с изключение на със сестра си Ейнджъл. В изключително влошени връзки е с брат си Арън и с майка си.

Картър не дава отговор на нападките от страна на своето семейство. Той и Лорън Кит са родители на три деца и Ник прави нова музика, въпреки славата му да е надалеч от онази при започване на хилядолетието. Сингълът му " Easy ", записан взаимно с артиста Джими Алън, ще излезе на 11 февруари тази година.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР