Ако сте чели книга на Фредрик Бакман, то сме почти

...
Ако сте чели книга на Фредрик Бакман, то сме почти
Коментари Харесай

Счупените родители не зарастват: 20 болезнено красиви цитата от книгите на Фрeдрик Бакман

Ако сте чели книга на Фредрик Бакман, то сме съвсем уверени, че след края сте се почувствали като че ли сте минали през обзор при психолог. Шведският публицист има чудесната заложба да показва разнообразни човешки ориси и истории, с които дълбае във всички тези неща, които ни тревожат, разклащат и дърпат надолу . Всичко това той прави по сантиментален, прочувствен и увлекателен начин, койте те сграбчва още от първата страница. 

Вероятно сте видяли себе си или някой, който познавате, в някой от героите. От дистанцията на четец решенията на техните проблеми и безредици наподобяват по този начин явни. В същото време ние позволяваме безусловно същите неточности, страдаме от същите условия на ориста, ядосват ни същите неща и се влюбваме тъкмо по този метод. Въпреки това не можем да погледем себе си в профил по този начин както вършим с цветните герои на Бакман.

Затова писателят ни оказва помощ да отправим взор към самите нас посредством героите, родени от въображението му , които обаче чувстваме като напълно действителни облици, които в миналото сме срещали или в миналото ще срещнем.

Обичаме да се връщаме към сладко-горчивата мъдрост на Фредрик Бакман, тъй като постоянно откриваме по някоя значима истина за себе си и света към нас. Вижте в галерията ни 20 болезнено красиви цитата от неговите книги:
 20 мъчително красиви цитата от книгите на Фрeдрик Бакман  20 мъчително красиви цитата от книгите на Фрeдрик Бакман  20 мъчително красиви цитата от книгите на Фрeдрик Бакман  20 мъчително красиви цитата от книгите на Фрeдрик Бакман
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР