Ако сме виждали най-доброто от Брайън Дабол като старши треньор

...
Ако сме виждали най-доброто от Брайън Дабол като старши треньор
Коментари Харесай

Браян Дабол трябва да се развива след треньорската бъркотия на Джайънтс

Ако сме виждали най-хубавото от Брайън Дабол като старши треньор на НФЛ, то това не е задоволително положително. И може би той би трябвало да покаже по-леко допиране с личния състав си.

Това е, което се назовава развиване в работата – попитайте двукратния първенец на Super Bowl Том Кофлин за всичко това – и можете да се обзаложите, че Дабол ще взе участие в „ самоотражението “, което някой в ​​сградата на Giants има вяра, че ще бъде последица от грозотата, довела до нахлуването на защитния координатор Уинк Мартиндейл през вратата.

Не се заблуждавайте, Daboll в границите на организацията не понесе удари за това по какъв начин всичко това се случи. Можеше ли Дабол през втората си година като основен треньор на което и да е равнище да се опита да изглади нещата по-ловко? може би Но в организацията има чувство, че странностите на Мартиндейл и това, което от ден на ден се смяташе за неналичието му на екипен състезател, се трансфораха в проблеми, които трябваше да бъдат заличени, в случай че Мартиндейл не промени държанието си.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР