Ако сме от хората, които се интересуват от мода, няма

...
Ако сме от хората, които се интересуват от мода, няма
Коментари Харесай

Доматено момиче - вирусната тенденция на лятото

Ако сме от хората, които се интересуват от мода, няма по какъв начин през последния месец да не сме попадали най-малко един път на понятието tomato girl. " Доматеното момиче " се оказва най-актуалният тренд на лято 2023. Ето тъкмо какво съставлява той.
 Мрежести транспарантни обувки - наклонността на лято 2023
Обувките, които всяко момиче желае това лято

Ново и ненадейно

Бихме споделили, че това е по-скоро чувство за превозване на лятото, в сравнение с съответна фешън наклонност, обвързвана с съответни облекла или аксесоари. " Доматеното момиче " припомня на Моника Белучи в " Малена ", на Бриджит Бардо в разгара на славата й през 60-те и на съвсем всяка средиземноморска жена, която живее покрай природата.

Ленени рокли в бяло, алено или десени на лимони, домати, лавандула и всичко, което свързваме с живота край Средиземно море елементарно могат да ни вкарат в тренда.

" Доматеното момиче " избира естествени материи като лен и памук, аксесоари от рафия и естествена състарена кожа.

То обича да носи косата си повърхностно разпусната или прибрана на халтав кок. Освен в случай че не е със сламена широкопола шапка или шал, който да придържа непокорните кичури.

" Доматеното момиче " си пада по старовремски истории, обича да бере билки от полята и зеленчуци от градината, и съвсем не носи грим.

Ако решим да бъдем едно от тях, ни би трябвало ефирни рокли и поли, семпли топове или ризи с пай ръкав и полузакопчани копчета, еспадрили или равни кожени сандали. Кошница и старите бижута на баба биха допълнили визията.

А за ентусиазъм постоянно можем да употребяваме Моника Белучи, Пенелопе Крус във филмите на Алмодовар или просто #tomatogirls.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР